Είστε εδώ

Αδιανόητα πράγματα! Ο Ανδρουλάκης συμψηφίζει Καιλή και την πέφτει στον Παππά! Έσβησε tweet στο οποίο έδινε συγχαρητήρια στην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ: “Βρέθηκαν τσάντες με χρήματα στο σπίτι της κ. Καϊλή και ο κ. Ανδρουλάκης κάνει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ”»

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα πολιτικά “άπλυτα” του χώρου του, και στο άγχος των “ίσων αποστάσεων”, ο κ Ανδρουλάκης επιτέθηκε σήμερα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στον ΣΥΡΙΖΑ και το Νίκο Παππά. Συγκεκριμένα, μιλώντας για την υπόθεση της κ Καιλή στις Βρυξέλλες που ερευναται για υπόθεση διαφθοράς και χρηματισμού της από το Κατάρ, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – που συμπορεύεται εσωκομματικά με την κ Καιλή από το 2007 στο πλευρό τότε του Ευ Βενιζέλου, ενώ στις τελευταίες εκλογές η ευρωβουλευτής τάχθηκε αρχικά υπέρ του Α. Λοβέρδου, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εγώ δεν μέτρησα το πολιτικό κόστος. Εγώ δεν καλύπτω κανέναν όπως κάνει ο κ. Μητσοτάκης με τον ανιψιό του και ο κ. Τσίπρας με τον κ. Παππά. Αν υπάρχει μια εγκληματική ενέργεια είναι προφανές ότι το Κράτος πρέπει να λειτουργήσει θεσμικά προκειμένου να το σταματήσει. Δεν μπορεί να γίνεται προσπάθεια να αμπαλάρουμε μαζί την παρακολούθηση ενός ευρωβουλευτή και πολιτικού αρχηγού με την έρευνα για την κ. Καϊλή».

Άμεση και αποστομωτική ήταν η απάντηση από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! Ο Νάσος Ηλιόπουλος σχολιάζει με ανάρτησή του στο Twitter ότι «βρέθηκαν τσάντες με χρήματα στο σπίτι της κας Καϊλή και ο κος Ανδρουλάκης κάνει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: “εγώ δεν καλύπτω κανέναν”» και υπογραμμίζει: «Τι άλλο θα έπρεπε να γίνει μπας και ανακαλύψει το Δούρειο Ίππο;».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουδούρου καταλήγει με ένα υστερόγραφο, σαφή μνεία στην ομιλία που είχε κάνει τον Νοέμβριο η κ. Καϊλή στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, κατά την οποία είχε χαρακτηρίσει το Κατάρ «πρωτοπόρο» στα εργασιακά δικαιώματα.

«ΥΓ το Κατάρ των 6.500 νεκρών δεν είναι “πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα”», σημειώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο κ Ανδρουλάκης μάλιστα έσπευσε να διαγράψει από το λογαριασμό του στο twitter το μήνυμα με τα συγχαρητήρια που έδινε το στις 22 Ιανουαρίου 2022 στην Εύα Καϊλή για την εκλογή της στη θέση της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο κ.Ανδρουλάκης είχε γράψει για την Εύα Καϊλή: «Συγχαρητήρια @EvaKaili για την εκλογή σου! Για πρώτη φορά από το 2014 το Κίνημά μας θα έχει Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα!

One thought on “Αδιανόητα πράγματα! Ο Ανδρουλάκης συμψηφίζει Καιλή και την πέφτει στον Παππά! Έσβησε tweet στο οποίο έδινε συγχαρητήρια στην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ: “Βρέθηκαν τσάντες με χρήματα στο σπίτι της κ. Καϊλή και ο κ. Ανδρουλάκης κάνει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ”»

  1. Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ δεν ενεργεί σαν ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ της ΔΕΞΙΑΣ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, είναι το ΑΛΟΓΟ ΓΚΑΝΙΑΝ του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ούτε τα θέλω δεν μπορεί να κρύψει ο άνους. Τώρα αν αποδειχτεί ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ, άλλο αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *