Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Αδειάζει” τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή το 2008! “Την Αθήνα το 2008 δεν την έκαψε ο ΣΥΡΙΖΑ” (ηχητικό)

“Αδειάζει” τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή το 2008! “Την Αθήνα το 2008 δεν την έκαψε ο ΣΥΡΙΖΑ” (ηχητικό)

“Την Αθήνα το 2008 δεν την έκαψε ο ΣΥΡΙΖΑ” τόνισε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο Ευάγγελος Αντώναρος, εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή.

Ειδικότερα μιλώντας στα “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού, υποστήριξε ότι το 2008 έγινε οργανωμένη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης με συνέργεια παραγόντων του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Ανέφερε ότι τότε υπήρξαν εισηγήσεις να αναλάβει δράση ο στρατός παρά το γεγονός ότι υπήρχε πρόταση, ενώ σημείωσε ότι επικράτησε η άποψη ότι πρέπει να προστατευθούν οι ανθρώπινες ζωές. “Ηθελαν εκατόμβες νεκρών;” αναρωτήθηκε και κάλεσε τον Κ. Μητσοτάκη να παραδεχθεί το λάθος του, ότι δεν ψήφισε τον Πρ. Παυλόπουλο για ΠτΔ και να δεσμευθεί ότι θα τον προτείνει για μια ακόμη θητεία το 2019.

Πηγή: news247,gr

Leave a Reply

Top