Είστε εδώ

Αχχχχχχ Κούλα(η)

Και εκει που ακούς το άσμα “δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω” τσουπ πετάγεται ο Κούλης και αναθεωρείς 1000%. Τι ωραίο πλάσμα, τη γαλήνια έκφραση, τι λάγνο βλέμμα όλο υποσχέσεις, πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω, πώς ένας τέτοιος άγγελος βρέθηκε στη κινούμενη λάσπη της πολιτικής ζωής του τόπου.
Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι δεν γνωρίζουμε ούτε καν το επιθετό του, δεν το ακούμε σε κανένα κανάλι, δεν το λέει κανένα ραδιόφωνο, δεν το έχουν τα αντικειμενικά sites.
Ένα Κούλη μόνο ακούμε και αυτό με τρεμάμενα λόγια από την συγκίνηση, τέτοιος μεταρρυθμιστής λέει δεν ξαναπέρασε από το πολιτικό σκηνικό, ίσως να συγκριθεί με τον Ιωάννη Καποδίστρια (πάλι καλά αυτός έχει και επώνυμο). Κατάφερε λέει να απολύσει τις τοξικές (βάζανε πολύ χλωρίνη μάλλον) καθαρίστριες, να βοηθήσει στο μαύρο της ΕΡΤ, να εξορθολογήσει δηλαδή ολόκληρο το δημόσιο τομέα. Αδριάντα να του στήσουμε.
Και εκεί που έχεις 5 αμφιβολίες μέσα σου ανοίγεις το κουτί με την κεραία και μέσα σε κλάσματα εξαφανίζονται. Κανείς δεν έχει βρει ούτε ένα αρνητικό, κανένας δε μιλάει για Siemens, κανένας δε μιλάει για παρελθόν. Έτοιμος, αμόλυντος, να αναλάβει τα ηνία του κράτους. Παντού τον παίζουνε πρώτη είδηση (δεύτερη λάθος, πρώτη είναι η καταστροφή της χώρας λόγω Άλεξ), παντού έχουν τη γνώμη του σαν πρότυπο, μας τον έχουν τοποθετήσει στο κέντρο της πολιτικής σκηνής, πιο κεντρώος λέει και από τον Καραμανλή, και φυσικά ακόμα πιο αριστερά του κουβαλάει τους Άδωνη και Βορίδη (αυτοί δεν ήταν τσακωμένοι ρε παιδιά;;;).
Όλοι μαζί αυτοί οι κεντρώοι λοιπόν είναι η επόμενη κυβέρνηση, που θα μας σώσει από τα μιάσματα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Το καλύτερο είναι άλλο όμως, επειδή κανείς τους δεν είναι τόσο φρεσκαδούρα όσο λέει, δεν ζητάνε εκλογές, έχουν επιλέξει τον σίγουρο δρόμο του ώριμου φρούτου, λέει κάτσε να περάσει τα κωλομέτρα από τη βουλή, κάτσε να φάει όλη τη μαυρίλα αυτός ο χαζούλης, και μεις μετά με τη βοήθεια των καναλιών και της λασπούρας θα ρθούμε ως σωτήρες. Παλιό το κόλπο αλλά ο Άλεξ δεν έιναι και τόσο χαϊβάνι. Ένα πράμα μόνο φοβούνται οι φρέσκοι, μη περάσει την αξιολόγηση και μπει καμιά αχτίδα φωτός στο σκοτάδι.
Γιάννης ο Φλου

Μια σκέψη στο “Αχχχχχχ Κούλα(η)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *