Είστε εδώ
Home > FAQ news > ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία του 47χρονου ιδιοκτήτη σπα που κατηγορείται για βιασμό 2 ανηλίκων

ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία του 47χρονου ιδιοκτήτη σπα που κατηγορείται για βιασμό 2 ανηλίκων

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα πλήρη στοιχεία και φωτογραφίες, κατηγορουμένου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας: «Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.

Συγκεκριμένα στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται άνδρας 47 ετών, έπειτα από καταγγελίες δύο νεαρών κοριτσιών ηλικίας 17 και 18 ετών οι οποίες έζησαν τη φρίκη ανταποκρινόμενες σε αγγελία που ζητούσε μοντέλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, οι δύο κοπέλες αποφάσισαν να μεταβούν στη διεύθυνση που όριζε η αγγελία την οποία είχε τοποθετήσει ο συλληφθείς, ο οποίος τις οδήγησε στο κέντρο ευεξίας που διατηρεί. Εκεί τους ανέφερε ότι δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για να εργαστούν ως μοντέλα προτείνοντάς τους εργασία στην υποδοχή του spa.

Στη συνέχεια, όπως καταγγέλλουν οι δύο κοπέλες τις οδήγησε σε ένα δωμάτιο παρά τη θέλησή τους, κλείδωσε την πόρτα και τις κακοποίησε σεξουαλικά. Οι δύο νεαρές πήγαν κατευθείαν στην αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 47χρονο εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία που περιέχει την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 47χρονου.

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

two × 3 =

Top