Είστε εδώ
Home > FAQ news > 9 “καρφιά” για το τι συνέβη στο Μάτι! Φύλλο και φτερό … κάνουν την χυδαιότητα και επιτηδευμένη αμνησία Χρυσοχοΐδη, Σπίρτζης και Καλαματιανός

9 “καρφιά” για το τι συνέβη στο Μάτι! Φύλλο και φτερό … κάνουν την χυδαιότητα και επιτηδευμένη αμνησία Χρυσοχοΐδη, Σπίρτζης και Καλαματιανός

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύουν σε κοινή τους δήλωση ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης, και ο αναπληρωτής τομεάρχης, Διονύσης Καλαματιανός. Όπως αναφέρουν: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει χάσει τη μπάλα αλλά το γήπεδο…»

Σπίρτζης και Καλαματιανός κατηγορούν την κυβέρνηση για αλαζονεία καθεστωτικής αντίληψης και τονίζουν: «Δεν μας προξενεί, δυστυχώς, ιδιαίτερη εντύπωση η συμπεριφορά του κ. Χρυσοχοΐδη. Με αυτή τη χυδαία τακτική πορεύτηκε η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη ως αξιωματική αντιπολίτευση και σε όλη την προεκλογική περίοδο και με αυτήν την τακτική συνεχίζει ως κυβέρνηση σχεδόν 2 χρόνια τώρα. Προκαλεί όμως σταθερά αποτροπιασμό και θλίψη ο κατήφορος του πολιτικού λόγου».

Αναλυτικά η δήλωσή τους:

Οι συκοφαντικές δυσφημίσεις απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και οι ωμές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, των μελών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αποδεικνύουν και επιδεικνύουν την αλαζονεία της καθεστωτικής αντίληψης, στις πράξεις και τα λεγόμενά τους.

Στην προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο κύριος Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι και ότι αυτό οφείλεται στην ανυπαρξία πολιτικής και φυσικής ηγεσίας. Η επιμονή δε στην δήλωση του αποτελεί την απόδειξη του ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει χάσει τη μπάλα αλλά το γήπεδο.

Προσπαθώντας να βγάλουμε την κυβέρνηση από το δρόμο της χυδαιότητας και της επιτηδευμένης αμνησίας, υπενθυμίζουμε τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη:

Σήμερα, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Κωνσταντίνος Τσουβάλας, αρχηγός της ΕΛΑΣ επί ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, αρχηγός της ΕΛΑΣ, Μιχαήλ Καραμαλάκης, υπαρχηγός της ΕΛΑΣ επί ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, υπαρχηγός της ΕΛΑΣ, Ανδρέας Δασκαλάκης, προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ επί ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος, Στέφανος Κολοκούρης, συντονιστής Επιχειρήσεων επί ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, υπαρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος, Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, διοικητής Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων επί ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, κλαδάρχης στο αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, Χαράλαμπος Χιώνης, διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής επί ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, κλαδάρχης επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, Χρήστος Λάμπρης, αντιπύραρχος επί ΣΥΡΙΖΑ και εναέριος συντονιστής το βράδυ της πυρκαγιάς στο Μάτι.

Σήμερα, διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Αττικής, Δαμιανός Παπαδόπουλος, διοικητής Πυροσβεστικού Σώματος Νέας Μάκρης επί ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, διευθυντής Δασοπυρόσβεσης, Χρήστος Γκολφίνος, διευθυντής του 199 ΣΕΚΥΠΣ (Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Υπηρεσιών Πυροσβεστικού Σώματος) επί ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μας προξενεί, δυστυχώς, ιδιαίτερη εντύπωση η συμπεριφορά του κ. Χρυσοχοΐδη. Με αυτή τη χυδαία τακτική πορεύτηκε η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη ως αξιωματική αντιπολίτευση και σε όλη την προεκλογική περίοδο και με αυτήν την τακτική συνεχίζει ως κυβέρνηση σχεδόν 2 χρόνια τώρα. Προκαλεί όμως σταθερά αποτροπιασμό και θλίψη ο κατήφορος του πολιτικού λόγου.

Πανικόβλητοι, καθώς βλέπουν ότι η ανικανότητά τους δεν μπορεί να καλυφθεί με κανένα επικοινωνιακό τέχνασμα, επιλέγουν να επενδύσουν πάλι στη λασπολογία, τον φτηνό λαϊκισμό και την πολιτική αναξιοπρέπεια. Οι συκοφαντικές δυσφημίσεις απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και οι ωμές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, των μελών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αποδεικνύουν και επιδεικνύουν την αλαζονεία της καθεστωτικής αντίληψης, στις πράξεις και τα λεγόμενά τους.

Περιμένουμε, αν έχει μείνει ίχνος σοβαρότητας, τη δημόσια συγνώμη της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του κυρίου Χρυσοχοΐδη. Διαφορετικά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη οφείλει να απομακρύνει την ανύπαρκτη, κατά δήλωσή του, πολιτική και φυσική ηγεσία με πρώτον τον γενικό του γραμματέα, τους αρχηγούς ΕΛΑΣ και Πυροσβεστικής και τα υπόλοιπα στελέχη της ηγεσίας της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής καθώς και να καταθέσει στη Δικαιοσύνη όσα γνωρίζει για τις ευθύνες της προηγούμενης φυσικής και σημερινής πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής.

One thought on “9 “καρφιά” για το τι συνέβη στο Μάτι! Φύλλο και φτερό … κάνουν την χυδαιότητα και επιτηδευμένη αμνησία Χρυσοχοΐδη, Σπίρτζης και Καλαματιανός

  1. #σταΜανταλάκιαΜου #Ελλάδα2021
    ο κωλοτούμπας #Χρυσοχοιδης μιλά για την τραγωδία στο #Μάτι που ο σαχλοΣυνολάκης στο ΣκατοΚάναλο #SkaitvGR έδειξαν ό,τι Συνέφερε την #ΝεαΔημοκρατια του ΠΑΤΑΚΟΥ
    εγώ ήμουν λόγω της ατομοΚαταστασή μου (Ιαν’17) έκανα zapping και Έχω μαζέψει αυταπόδεικτα που θα Χώσω το ΣκατοΚάναλο στις Νέες Φυλακές που η #κυβέρνηση_τσίρκο δομεί! Υπόσχεση (όχι χριστιανοΤαλιμπάνικος Όρκος☦️
    –ένας Απασφαλισμένος γραφίστας #Europeangreens

Leave a Reply

8 − five =

Top