Είστε εδώ

Παπαχριστόπουλος για Πολάκη: Θα έπρεπε να τον υπερασπίζονται όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Με τον Τσίπρα τελείωσε το “δεν κάνω τίποτα για να μη χάσω ψήφους”

«Στηρίζω ανεπιφύλακτα το έργο της κυβέρνησης. Αυτή η κυβέρνηση κάνει έναν πρωτόγνωρο αγώνα που θέλει πραγματικούς αγωνιστές» τονίζει στην «Αυγή» και στον Κώστα Παπαγιάννη ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος λίγες μέρες μετά την παραίτησή του από βουλευτής λόγω της διαφωνίας του με τους ΑΝ.ΕΛΛ. για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Διαπιστώνει ότι «ο Αλ. Τσίπρας έχει συκοφαντηθεί όσο κανείς». «Θεωρούσα τον Νίκο Κοτζιά τον «νούμερο ένα» υπουργό της κυβέρνησης και συνεχίζω να έχω αυτήν την άποψη. Με πρωθυπουργό τον Αλ. Τσίπρα τελείωσε η τακτική της αδράνειας, το «δεν κάνω τίποτα για να μην χάσω κάποιες ψήφους». Χάρηκα που τόλμησε να προχωρήσει τα ζητήματα των σχέσεων με την ΠΓΔΜ, της αναθεώρησης του συντάγματος και των σχέσεων με την Εκκλησία, με δειλά, αλλά υπαρκτά βήματα. Η χώρα πρέπει να φύγει από το παλιό».
Δηλώνει ακόμα ότι “ο Αλ. Τσίπρας έχει συκοφαντηθεί όσο κανείς. Αν είσαι ουδέτερος, γίνεσαι φίλος του μόνο και μόνο γιατί αισθάνεσαι ότι αυτός ο άνθρωπος αδικείται. Δεν τους βγήκε η «αριστερή παρένθεση» και οι μόνιμοι ιδιοκτήτες της χώρας αρχίσανε να συμβιβάζονται ότι δεν είναι τόσο μόνιμοι. Πιαστήκανε από χίλια μύρια, αλλά δεν τους βγήκε τίποτα. Η κυβέρνηση έκανε λάθη, αλλά χέρι στο δημόσιο χρήμα δεν μπήκε. Αυτό που έκανα επί τέσσερα χρόνια θα συνεχίσω να το κάνω. Στηρίζω ανεπιφύλακτα το έργο της κυβέρνησης. Αυτή η κυβέρνηση κάνει έναν πρωτόγνωρο αγώνα που θέλει πραγματικούς αγωνιστές, διατεθειμένους να τα δώσουν όλα“.
Για τον Παύλο Πολάκη λέει ότι «πιο άδικη επίθεση από αυτήν που γίνεται στον Π. Πολάκη δεν έχω δει στη ζωή μου. Έχουν πέσει πάνω του να τον λιντσάρουνε, να τον κατακρεουργήσουνε. Το «δίδυμο» του υπουργείου Υγείας, ο Π. Πολάκης κι ο Ανδρέας Ξανθός, παρέλαβαν 750 εκατ. ευρώ έλλειμμα και σήμερα είναι πλεόνασμα. Κατάφεραν να προσληφθούν 18.000 νέα άτομα και 2,5 εκατ. ανασφάλιστοι πολίτες να έχουν πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα Υγείας. Και ποιο είναι το έγκλημα του Π. Πολάκη; Πήρε δάνειο με καθαρό τρόπο. Θα έπρεπε να τον υπερασπίζονται όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι Σφακιανός κι έχει μία προσωπικότητα λίγο εκρηκτική και παρορμητική. Τον τρέμουν όλοι τον Π. Πολάκη, γιατί συγκρούεται μετωπικά με τη διαπλοκή. Τη λέξη «αστερίσκος» και την τακτική των ισορροπιών δεν την έχει μάθει. Για μένα είναι θετικό στοιχείο αυτό».
Ολόκληρη η συνέντευξη του Θανάση Παπαχριστόπουλου στην avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *