Είστε εδώ
Home > FAQ news > 73 ασθενείς περιμένουν για ΜΕΘ στην Ελλάδα, οι 50 στην Αττική αλλά … ο Πρωθυπουργός διαβεβαιώνει ότι “δεν έχει ξεφύγει η πανδημία εκτός ελέγχου”

73 ασθενείς περιμένουν για ΜΕΘ στην Ελλάδα, οι 50 στην Αττική αλλά … ο Πρωθυπουργός διαβεβαιώνει ότι “δεν έχει ξεφύγει η πανδημία εκτός ελέγχου”

Την ίδια στιγμή, που ο Πρωθυπουργός (αλλά και ο Υπ Υγείας) επιμένουν με θρασύτητα ότι “δεν έχει ξεφύγει η πανδημία εκτός ελέγχου” … προβληματισμός προκύπτει από τα στοιχεία που φέρνει στο φως το MEGA σύμφωνα με τα οποία εχθές, στις 19.30 το απόγευμα, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, 73 συμπολίτες μας νοσηλεύονταν σε κοινό θάλαμο νοσηλείας ή ράντζο περιμένοντας προκειμένου να μπουν σε ΜΕΘ.

Στη λίστα αναμονής υπάρχουν και άνθρωποι που περιμένουν για ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ από την 01/11.

Σημειώνεται ότι στη λίστα δεν περιλαμβάνονται αποκλειστικά ασθενείς με Covid αλλά και από άλλα νοσήματα.

Εκ των 73 συμπολιτών μας που βρίσκονται στη λίστα αναμονής, οι 50 είναι στην Αττική.

Με πληροφορίες από in.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

Leave a Reply

4 × one =

Top