Είστε εδώ

Ανεβάζει στροφές η “Πρώτη Είδηση” στην ΕΡΤ συνεχίζοντας να “χτυπάει” διψήφια ποσοστά τηλεθέασης

Συνεχίζει να κερδίζει τηλεθεατές η «Πρώτη είδηση» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο καλύπτοντας από τις 5.55 έως τις 10 για την ΕΡΤ με ταχύτητα αλλά και ψυχραιμία τα γεγονότα για ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία και στον κόσμο αλλά και τα πάντα για το Μουντιάλ της Ρωσίας.
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με την εμπειρία και την αμεσότητα του σχολιάζει και παρουσιάζει μαζί με τους καλεσμένους την επικαιρότητα μέσα σε τέσσερις ώρες.
Η εκπομπή συγκεντρώνει διψήφια νούμερα τηλεθέασης στο μ.ο από τις 16 Οκτωβρίου που ξεκίνησε, ενώ το τελευταίο διάστημα ανεβάζει στροφές και αυξάνει ακόμα περισσότερο τους πιστούς τηλεθεατές και μάλιστα με βαριά πολιτική ατζέντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.
Ενδεικτικό είναι ότι την Τετάρτη που μας πέρασε στο  7-8 χτύπησε 17,9% ενώ έφτασε και στο 22,3% στο τέταρτο 8.00-8.15 σημειώνοντας μ.ο πάνω από 13%. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η «Πρώτη Είδηση» κατάφεραν να χτίσουν μια πρωινή τηλεοπτική συνήθεια απέναντι σε ένα σκληρό ανταγωνισμό που έχει χτιστεί δεκαετίες τώρα…
Πηγή: enimerosi24.gr

Μια σκέψη στο “Ανεβάζει στροφές η “Πρώτη Είδηση” στην ΕΡΤ συνεχίζοντας να “χτυπάει” διψήφια ποσοστά τηλεθέασης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *