Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Δεν έκρυψε τη χαρά του που επέστρεψε για λίγο στα ακαδημαικά έδρανα ο Νίκος Παππάς! Δείτε γιατί

Δεν έκρυψε τη χαρά του που επέστρεψε για λίγο στα ακαδημαικά έδρανα ο Νίκος Παππάς! Δείτε γιατί

Δεν έκρυψε την χαρά του ο Νίκος Παππάς για την – έστω ολιγόωρη – επιστροφή του σε … “γνωριμα λημέρια”! Στα ακαδημαικά έδρανα και ενώπιον των φοιτητών, επέστρεψε για λίγες ώρες, ο υπ ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς αποδεχόμενος την πρόσκληση από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.Υπενθυμίζεται οτι πριν επιστρέψει, περίπου το 2005 από το Εδιμβούργο της Σκωτίας μετά από 10 χρόνια, για να αναλάβει το πολιτικό γραφείο του φίλου Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς είχε πδιατελέσει στους ακαδημιακούς κόλπους του εκεί φημισμένου Πανεπιστημίου. «Ο τρόπος με τον οποίο θα αναπτύξουμε τα νέα δίκτυα θα βάλει το αποτύπωμα για το τί κοινωνία θέλουμε καθώς βγαίνουμε από την κρίση. Στόχος μας η δίκαιη ψηφιακή ανάπτυξη» ήταν το θεμα της διάλεξης του Νίκου Παππά!

Σήμερα είχα τη χαρά να επιστρέψω στο αμφιθέατρο για να μιλήσω για τα nga και την επίδραση τους στην ελληνική οικονομία στους φοιτητές του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Ευχαριστώ θερμά τον καθηγητή @Dionchionis για την πρόσκληση.

Leave a Reply

Top