Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νεκρός ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου

Νεκρός ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου

Νεκρός στο σπίτι του στα Εξάρχεια εντοπίστηκε ο 33χρονος γιος του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας και επί χρόνια δημάρχου Βριλησσίων Αργύρη Ντινόπουλου, Βασίλειος-Σπυρίδων.

Ο 33χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου της οδού Μπουμπουλίνας νεκρός, στον καναπέ του σαλονιού από τους ίδιους τους συγγενείς του οι οποίοι ανησύχησαν που δεν απαντούσε στις κλήσεις τους και αποφάσισαν να μεταβούν στην οικία του προκειμένου να δουν τι συμβαίνει.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Ντινόπουλος, γνωστός αθλητής παρκούρ, με συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις, βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην περιοχή των Εξαρχείων από τον ίδιο τον πατέρα του, ο οποίος είχε ανησυχήσει διότι δεν σήκωνε το τηλέφωνο.

Οι πρώτες εκτιμήσει μιλούν για θάνατο από παθολογικά αίτια καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις για παραβίαση του διαμερίσματος ή κάποιο τραύμα.

Ανάρτηση στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Παιδιά, ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30».

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

seventeen − one =

Top