Είστε εδώ

Τιμήθηκε με το βραβείο του ΠΣΑΤ η Ευλαμπία Ρέβη για την “σκηνή που έσπασε την οθόνη” … στις φωτιές! “Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλον τον ενημερωτικό τομέα του OPEN”

Δύο εκπρόσωποι του ethnos.gr και του OPEN. T.V. καθώς επίσης και το αθλητικό τμήμα του OPEN T.V. απέσπασαν τρεις σημαντικές διακρίσεις στα 24α ετήσια βραβεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών που ήταν αφιερωμένα στη μνήμη του Μίμη Παπαναγιώτου.

Τιμήθηκαν η Ευλαμπία Ρέβη και ο Κώστας Ασημακόπουλος για την κάλυψη των πυρκαγιών τον Αύγουστο του 2021 στην Εύβοια και στην Αττική.

Την βράβευση στην Ευλαμπία Ρέβη έκανε ο Σπύρος Καπράλος και στον Κώστα Ασημακόπουλο ο Ισίδωρος Κούβελος ενώ προβλήθηκαν βίντεο από τις συγκλονιστικές στιγμές των ρεπορτάζ που έκοψαν την ανάσα και ανέδειξαν το OPEN T.V. και το ethnos.gr στην κορυφή της ενημέρωσης.

«Είναι μία συνολική δουλειά που έγινε από όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του OPEN T.V. Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού για την αμεσότητα και την αντικειμενικότητα όλων των γεγονότων. Δεν είμαι μέλος του Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών και είναι μεγαλύτερη η τιμή μου που σήμερα βρίσκομαι εδώ και βραβεύομαι. Είμαι εδώ για την αυθεντικά συγκινητική στιγμή που όπως διάβασα “έσπασε την οθόνη” και έδειξε πως ο δημοσιογράφος είναι άνθρωπος, ζει τις στιγμές και παλεύει με τη δεοντολογία και την πραγματικότητα για να μεταδόσει την σκληρή πολλές φορές πραγματικότητα», δήλωσε η Ευλαμπία Ρέβη

«Ευχαριστώ τον ΠΣΑΤ για αυτή την διάκριση. Θα προτιμούσα να είναι για αθλητικό ρεπορτάζ και όχι για αυτή τη συμφορά. Για αυτό και η διάκριση αυτή είναι αφιερωμένη σε όλους τους πυρόπληκτους που υποφέρουν μέχρι σήμερα και σε όσους έχουν αναλάβει το έργο της ανασυγκρότησης. Είναι αφιερωμένο σε όλη την οικογένεια του OPEN T.V. και του ethnos.gr και στους διευθυντές τους Χρήστος Παναγιωτόπουλο, Αδάμο Ζαχαριάδη, στους τεχνικούς και ειδικά στον Βασίλη Βαφείδη και στον Μπάμπη Γεωργάτο καθώς και στις οικογένεια μου που τόσο πολύ με στηρίζει. Είναι μία διάκριση που αποδεικνύει πως οι αθλητικοί συντάκτες όταν ωριμάσουν μπορούν να ανταποκρίνονται σε όλα τα ρεπορτάζ που πηγάζουν μέσα από τις ανάγκες της κοινωνίας», δήλωσε ο Κώστας Ασημακόπουλος.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *