Είστε εδώ

Καραγκιοζιλίκια! Ξέθαψαν ανενεργούς αγγλικούς λογαριασμούς στο twitter για να παίξουν το έργο: “Έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο – Αυτόν θέλουμε για Πρωθυπουργό μας … έλεγαν οι Εγγλέζοι για Μητσοτάκη”!

Κάποιοι / ες (…) στο Μαξίμου ανέστησαν ακόμα και αγγλικούς λογαριασμούς στο Twitter, προκειμένου να φιλοτεχνήσουν εικόνα ανάλογη εκείνης του “τι γκόμενος είσαι εσύ”, στην επίσκεψη του Κυρ Μητσοτάκη στην Μ Βρετανία, αναφέρει σε εκτενή έρευνά της η Ομάδα Μνήμης.

Η έρευνα έγινε μετά τα διθυραμβικά κείμενα και τους διθυραμβικούς τίτλους από φίλα προσκείμενα προς την κυβέρνηση ΜΜΕ, τα οποία ανέφεραν ότι οι Βρετανοί τηλεθεατές αποθέωσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «έσπασαν» το τηλεφωνικό κέντρο και δήλωναν ότι θέλουν τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό αντί του Τζόνσον.

Ανεξάρτητα αν ο Μητσοτάκης γοήτευσε ή όχι τα Βρετανικά πλήθη, έχει ενδιαφέρον να ρίξουμε μια ματιά στους λογαριασμούς που αποθέωσαν τον Μητσοτάκη και πάνω στους οποίους στηρίχθηκαν και τα εν λόγω «ρεπορτάζ» αναφέρει η Ομάδα Μνήμης και επισημαίνει ότι:

«Όχι ότι μας προκαλεί εντύπωση, αλλά και εδώ θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος ότι πρόκειται για accounts που μάλλον δεν αρέσκονται να χρησιμοποιούν συχνά το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Ως επί το πλείστον πρόκειται για λογαριασμούς με ελάχιστους followers, ελάχιστα follow back και ακόμη πιο ελάχιστα tweets, δηλαδή διάδραση, με account name που σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπουν σε πραγματικά πρόσωπα και φυσικά χωρίς φωτογραφία προφίλ. Φαίνεται, όμως, ότι ο Μητσοτάκης ήταν τόσο σαγηνευτικός που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν…».

Τα εν λόγω accounts, αναφέρει η Ομάδα Μνήμης, συγκεντρώνουν όλα τα χαρακτηριστικά των λογαριασμών που χρησιμοποιούνται σε ειδικές περιπτώσεις, όπως η συγκεκριμένη που εξετάζουμε: Δηλαδή για να επιτελέσουν συγκεκριμένο σκοπό.

Ας δούμε κάποιους από τους λογαριασμούς που έχουν σχολιάσει σε αποθεωτικούς τόνους τον Μητσοτάκη και που ήδη έχουν χρησιμοποιηθεί προς επίρρωση των «ρεπορτάζ» που κυκλοφορούν:

Ο λογαριασμός «joweym13». Δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2012 αλλά έχει μόνο 52 tweets! Εδώ και σχεδόν 9 χρόνια ακολουθεί 24 accounts ενώ τον ακολουθεί μόλις ένας (1)! Όμως, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα λόγια και στην εμφάνιση Μητσοτάκη τουιτάροντας για τον «καθαρό αέρα» που προκαλεί η παρουσία του καθώς και για την τόλμη του να μην αποφεύγει να απαντήσει σε ερωτήσεις. Εκτός αν πρόκειται για Ολλανδή δημοσιογράφο.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ TWITTER ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ο λογαριασμός «[email protected]». Δημιουργήθηκε προ 7,5 χρόνων και έχει 432 tweets. Ακολουθεί μόλις 9 χρήστες και τον ακολουθούν ένας λιγότερος (8). Ούτε και αυτός αντιστάθηκε. Στη θέα Μητσοτάκη, άνοιξε την εφαρμογή του twitter και ζήτησε να γίνει Πρωθυπουργός της Αγγλίας.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ TWITTER ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ο λογαριασμός «Sue05873899». Δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 και έχει δραστηριότητα 291 φόρες. Ακολουθεί 37 accounts και τον ακολουθούν μόλις 10. Είδε στο πρόσωπο του Μητσοτάκη τον σωτήρα της Βρετανίας!

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ TWITTER ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ο λογαριασμός «VivienneAirdrie». Έχει δημιουργηθεί εδώ και σχεδόν 10 χρόνια (Νοέμβριος 2011). Παρά τα τόσα χρόνια, μόλις 14 φορές έχει νιώσει την ανάγκη να δημοσιοποιήσει την άποψή του μέσω twitter. Ε, από αυτές τις 14 φορές η μία ανήκει στον Έλληνα Πρωθυπουργό ανακαλύπτοντας πόσο «λογικός είναι ο Μητσοτάκης έναντι του Τζόνσον». Ο εν λόγω λογαριασμός ακολουθεί 64 accounts και ακολουθείτε από μόλις 4.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ TWITTER ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ο λογαριασμός «annehen96006397». Δημιουργήθηκε σχετικά πρόσφατα, τον Μάρτιο του 2021, έχει μόλις 209 tweets, ακολουθεί 80 accounts και τον ακολουθούν μόλις 12. Είδε στον Μητσοτάκη ένα σημαντικό μυαλό και έναν όμορφο άνδρα που χρειάζεται το Ηνωμένο Βασίλειο…

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ TWITTER ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΥΓ: Οι πληροφορίες του The Faq αργά χθες το βράδυ, ανέφεραν ως “ιθύνοντα νου” όλων αυτών των “διαρροών” σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ με πανομοιότυπο τίτλο και περιεχόμενο, γνωστή δημοσιογράφο από το επικοινωναικό τιμ του βαθέως … Μαξίμου. Μάλιστα φέρεται η ίδια να είχε δώσει την περασμένη εβδομάδα και το σάλπισμα της μηντιακής “αντεπίθεσης” κατά της Ολλανδής δημοσιογράφου που είχε αμφισβητήσει την ειλικρίνεια του Πρωθυπουργού σε συνέντευξη Τύπου με αποτέλεσμα ο τελευταίος να της επιτεθεί με σκαιό τρόπο.

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *