Είστε εδώ

“Φαρμακερή” προειδοποίηση Αντώναρου σε Μητσοτάκη: Αυτόν τον σκοτεινό άνθρωπο, τον Γεραπετρίτη θα τον πληρώσει ακριβά, έχει γονίδια “δικτατορικής αντίληψης” για να λέει “παιδαγωγικά” τα SMS

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Ευάγγελος Αντώναρος για να σχολιάσει την…ανεκδιήγητα προκλητική δήλωση του Γ.Γεραπετρίτη για τα SMS λέγοντας ότι “πρέπει να έχεις γονίδια “δικτατορικης αντιληψης” για να ισχυρίζεσαι ανερυθρίαστα ότι τα sms και η απαγόρευση της βραδινής κυκλοφοριας έχουν “παιδαγωγικό και συμβολικό χαρακτήρα”.”

Προβλέπει μάλιστα ότι “αυτόν τον σκοτεινό άνθρωπο που κανείς δεν ξερει απο που και πως μας προέκυψε — αλλα τον έκανε Υπουργό Επικρατειας θα τον πληρωσει ακριβα ο Κυριάκος Μητσοτάκης”.

Ενώ κλείνοντας την ανάρτησή του απευθύνει κάλεσμα…απειθαρχίας σε όλους τους Έλληνες “που σκέφτονται ελεύθερα και αυτόνομα” λέγοντας ότι “επειδή δεν έχω αποφασίσει να εκχωρήσω σε κανένα Μητσοτάκη, σε κανένα γεραπετρίτητ, σε κανένα Χρυσοχοΐδη το δικαίωμα να με “παιδαγωγήσει, απο σήμερα δεν πρόκειται να στείλω κανένα κανονικό SMS”.

Ολόκληρη η ανάρτηση Αντώναρου:

Aυτόν τον σκοτεινο άνθρωπο που κανείς δεν ξερει απο που και πως μας προέκυψε — αλλα τον έκανε Υπουργό Επικρατειας θα τον πληρωσει ακριβα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οχι ότι με πολυνοιάζει. Αντίθετα. Αλλα πρέπει να έχεις γονίδια “δικτατορικης αντιληψης” για να ισχυρίζεσαι ανερυθρίαστα ότι τα sms και η απαγόρευση της βραδινής κυκλοφοριας έχουν “παιδαγωγικό και συμβολικό χαρακτήρα”.
Τώρα αποκαλύπτονται — πέρα από κάθε αμφιβολία — οι πραγματικες προθέσεις αυτής της άθλιας κυβέρνησης και του θρασύτατα ανέμελου Πρωθυπουργου της: Θελουν να χειραγωγησουν τους Ελληνες. Να τους βαλουν τα δυό πόδια σ ένα παπούτσι. Να τους περιστείλουν το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα άρνησης, ανυπακοής και δημοκρατικής αντίδρασης.
Λεω λοιπόν:
Επειδή δεν έχω αποφάσίσει να εκχωρήσω σε κανενα Μητσοτάκη, σε κανενα Γεραπετριτη, σε κανένα Χρυσοχοιδη το δικαίωμα να με “παιδαγωγήσει” απο σήμερα δεν πρόκειται να στέιλω κανένα κανονικο sms. ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *