Είστε εδώ
Home > FAQ media > 118.662 ευρώ ετοιμάζεται να πληρώσει η ΕΡΤ για να …καταγράφει τις διαφημίσεις που παίζουν όλα τα μέσα της

118.662 ευρώ ετοιμάζεται να πληρώσει η ΕΡΤ για να …καταγράφει τις διαφημίσεις που παίζουν όλα τα μέσα της

Ηλεκτρονικό διαγωνισμό με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών καταγραφής των διαφημιστικών μηνυμάτων που προβάλλονται από όλα τα μέσα της προκηρύσσει η ΕΡΤ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Μποζιονέλου στο dailymedia.com.gr.

Για αυτό το διαγωνισμό η ΕΡΤ είναι έτοιμη να πληρώσει 118.662 ευρώ, αφού τόσος είναι ο προϋπολογισμός του εν λόγω διαγωνισμού!

Οι ενδιαφερόμενοι λέει μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους μέχρι τις 20 Ιουλίου…

Την ίδια ώρα ο διαγωνισμός για τον επανασχεδιασμό των λογοτύπων, λίγα μόλις χρόνια αφότου τα logos της δημόσιας τηλεόρασης είχαν αλλάξει… εκ νέου, ολοκληρώθηκε.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στόχος του Δ.Σ. της δημόσιας τηλεόρασης είναι ο επανασχεδιασμός των λογότυπων, η νέα αισθητική ταυτότητα των καναλιών της και το rebranding της υβριδικής υπηρεσίας και της on demand πλατφόρμας της.

Η εταιρεία Design Park ορίστηκε λοιπόν ως ανάδοχος του σχετικού διαγωνισμού λόγω, ως έγινε γνωστό, της πλέον συμφέρουσας προσφοράς βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, με συνολικό κόστος 52.500 ευρώ, πλέον ΦΠΑ. Η αρχική προϋπολογισθείσα δαπάνη ανερχόταν στα 60.000 ευρώ.

πηγή: dailymedia.com.gr (ρεπορτάζ Νίκος Μποζιονέλος)

Leave a Reply

1 × 3 =

Top