Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Καρφί” ΣΥΡΙΖΑ για το “ντου” της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις Τράπεζες: Επικοινωνιακό σόου για να κρυφτεί το “δωράκι” της ασυλίας στους τραπεζίτες

“Καρφί” ΣΥΡΙΖΑ για το “ντου” της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις Τράπεζες: Επικοινωνιακό σόου για να κρυφτεί το “δωράκι” της ασυλίας στους τραπεζίτες

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορέσει να αποκρύψει ότι ψηφίζει στη Βουλή ασυλία για τους τραπεζίτες την ίδια στιγμή που οι τράπεζες συνεχίζουν να διατηρούν υπέρογκες και απαράδεκτες χρεώσεις στους καταναλωτές», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την έφοδο της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τράπεζες που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη.

Συγκεκριμένα το γραφείο τύπου του κόμματος αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Όσα επικοινωνιακά σόου και να στήσει η κυβέρνηση, όσες εφόδους και να κάνει η Επιτροπή Ανταγωνισμού στις τράπεζες, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορέσει να αποκρύψει ότι ψηφίζει στη Βουλή ασυλία για τους τραπεζίτες την ίδια στιγμή που οι τράπεζες συνεχίζουν να διατηρούν υπέρογκες και απαράδεκτες χρεώσεις στους καταναλωτές.

Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι με τη σκανδαλώδη διάταξη στους Ποινικούς Κώδικες, ο κ. Μητσοτάκης κάνει δώρο αναδρομική ασυλία στους τραπεζίτες για θαλασσοδάνεια και βάζει στο αρχείο δεκάδες υποθέσεις διαφθοράς, μεταξύ των οποίων τα δάνεια ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για τα οποία είναι υπόλογοι και τραπεζίτες αλλά και στελέχη κομμάτων».

Πηγή: left.gr 

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top