Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > Ύπουλο όπλο του ΣΥΡΙΖΑ ο ΣΚΑΪ (του Δημήτρη Κανελλόπουλου)

Ύπουλο όπλο του ΣΥΡΙΖΑ ο ΣΚΑΪ (του Δημήτρη Κανελλόπουλου)

Είναι τόσο το πάθος τους και η ιδεολογική τους τύφλωση που δεν βλέπουν μπροστά τους. Οπότε και τα παθήματα δεν τους γίνονται μαθήματα. Ο ΣΚΑΪ έχει γίνει το νέο Mega. Και ο Άρης Πορτοσάλτε ο νέος Γιάννης Πρετεντέρης.

Ούτε βαλτοί από τον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ να ήταν δεν θα έκαναν τόσο καλό στην κυβέρνηση. Είναι τόσο απωθητικός ο λόγος τους στο ΣΚΑΪ, είναι τόσο εμμονικοί που προκαλούν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που επιδιώκουν.

Τα μονοθεματικά δελτία ειδήσεων (20 λεπτά χθες Κουφοντίνα), το θάψιμο των ειδήσεων (στις 8:29 παρουσίασαν το θέμα Μαρέβα Μητσοτάκη την Τρίτη), η αλλαγή στάσης απέναντι σε εχθρούς ή φίλους («κατάπιαν» το θέμα Μαρινάκη, στις 8:39 το έβγαλαν), η απουσία ενός έστω σχολιαστή με λίγο διαφορετική άποψη, η αγιοποίηση πολιτικών (Κωνσταντίνος Μητσοτάκης) και οικογενειών (Μητσοτάκη σύνολο) κ.ο.κ. Ολα αυτά διώχνουν τον κόσμο όταν δεν τον εκνευρίζουν, όταν δεν τον κάνουν να σιχτιρίζει.

Ο ΣΚΑΪ κάνει καλό στον ΣΥΡΙΖΑ και βλάπτει σοβαρά τη ΝΔ. Σαν τα τσιγάρα. Όπως και το Mega τότε. Δεν το καταλαβαίνουν άραγε, όχι στο ΣΚΑΪ, αλλά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Πάλι τα ίδια λάθη κάνουν; Δεν έμαθαν ούτε με τις εκλογές ούτε με το δημοψήφισμα;

Ο ΣΚΑΪ είναι ο Αδωνις της ενημέρωσης.

Σατανικοί εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ύπουλα όπλα.

δημοσιεύτηκε στην efsyn.gr (του Δημήτρη Κανελλόπουλου)

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top