Είστε εδώ
Home > FAQ news > Βρέθηκε κρυφός λογαριασμός πρώην Υπουργού στην Ελβετία – Εντοπίστηκε ο “τροφοδότης” λογαριασμός της Novartis

Βρέθηκε κρυφός λογαριασμός πρώην Υπουργού στην Ελβετία – Εντοπίστηκε ο “τροφοδότης” λογαριασμός της Novartis

Σημερινές αποκαλύψεις της εφημερίδας “Εστία” αναφέρουν ότι – σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ’ βρέθηκε στην Ελβετία μυστικός (και μη δηλωμένος στα πόθεν έσχες) λογαριασμός πρώην Υπουργού, χωρίς να αποκαλύπτει εάν πρόκειται για έναν από τους 8 αναφερόμενους στην δικογραφία για τη Novartis ή για κάποιο νέο πρόσωπο, πράγμα που αν συμβαίνει, βάζει σε νέες ράγες την εξέλιξη της προκαταρκτικής επιτροπής και ανοίγει τη “βεντάλια” των εμπλεκόμενων για ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων. 

Στο ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνεται, χωρίς όμως απαραίτητα να συνδέεται, το εσπευσμένο ταξίδι στις αρχές της εβδομάδας ενός από τους 8 αναφερόμενους στη δικογραφία Υπουργούς στο εξωτερικό προκειμένου να βρει διεθνή νομική εκπροσώπηση για τις κατηγορίες που γνώριζε ότι είναι πιθανό να του απαγγελθούν.

Η “Εστία” επιβεβαιώνει και την πληροφορία που πρώτο είχε μεταδώσει το thefaq την Τρίτη ότι έχει εντοπιστεί ο τροφοδότης λογαριασμός της Novartis στην Ελβετία, μέσω του οποίου διακινούνταν οι μίζες προς την Ελλάδα.

Τέλος, το ρεπορτάζ της εφημερίδας καταλήγει ότι η έρευνα έχει “δέσει” τις κατηγορίες για δωροληψία, μετά από τον εντοπισμό των κρυφών λογαριασμών μέσω των οποίων γίνονταν οι παράνομες συναλλαγές.

One thought on “Βρέθηκε κρυφός λογαριασμός πρώην Υπουργού στην Ελβετία – Εντοπίστηκε ο “τροφοδότης” λογαριασμός της Novartis

Leave a Reply

twelve + twelve =

Top