Είστε εδώ
Home > FAQ media > (vid) Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με Μπογδάνο στο ΣΚΑΙ; 3+1 στιγμές που ο Πορτοσάλτε είχε ασυλία…

(vid) Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με Μπογδάνο στο ΣΚΑΙ; 3+1 στιγμές που ο Πορτοσάλτε είχε ασυλία…

Ο Μπογδάνος αποτελεί παρελθόν πλέον από τον ΣΚΑΙ, με το σταθμό να αναφέρει ότι “δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το δημοσιογράφο τη νέα τηλεοπτική περίοδο”. Μία μέρα πριν, το κανάλι είχε αναγκαστεί να ζητήσει συγγνώμη για τις “ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του και τους απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Πρωθυπουργού”.

Τι συνέβη άραγε και το κανάλι αποφάσισε τώρα να λύσει τη συνεργασία του με το Μπογδάνο, ενώ ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής είχε δώσει, όπως και άλλοι συνάδελφοί του στο Φάληρο, αρκετές “αφορμές”, όπως το χθεσινό “ατόπημα” για τους “πρώην συντρόφους του Τσίπρα που χτύπησαν τον Παπαδήμο”; Όταν, π.χ. έλεγε “ράκος” τον καθ’ομολογίαν δολοφόνο του Φύσσα Ρουπακιά και υπονοούσε ότι η μητέρα του Φύσσα είναι “τραμπούκος” ή όταν “ψιλοσυμφωνούσε” ότι πρέπει να πέσει “μαύρο” σε Facebook-Twitter για τα όσα γράφονταν για την επίθεση στον Παπαδήμο.

Και γιατί άλλοι συνάδελφοί του στο κανάλι στου Φαλήρου, με πρώτο και καλύτερο τον Άρη Πορτοσάλτε, ενώ δίνουν συνεχώς αντίστοιχες αφορμές, μοιάζουν να απολαμβάνουν μία ιδιαίτερη “ασυλία”, όταν π.χ. προτείνουν “πολιτική εκτροπή, όπως στη Βενεζουέλα”, ή λένε ότι ο Πρωθυπουργός λέει “παπάτζες”;


Ο Αρης Πορτοσάλτε προτείνει πολιτική εκτροπή… από avgerinosx

“Ο Πρωθυπουργός λέει …παπάτζες”


Αρης Πορτοσάλτε “Ο Πρωθυπουργός λέει…παπάτζες” από avgerinosx

Πορτοσάλτε “Να κατέβει ο στρατός στους δρόμους” (Φεβρουάριος 2016)

Αρης Πορτοσάλτε Να κατέβει ο στρατός στους… από avgerinosx

BONUS: απόσπασμα από την εκπομπή Πορτοσάλτε όπου “αδειάζει” τον Μπογδάνο μιλώντας για “προσωπική ευθύνη” και για πολιτικές παρατηρήσεις που πρέπει να έχεις στοιχεία για να τις στηρίξεις!!! (από τον @yiastra στο Twitter)

βίντεο: Αυγερινός Χατζηχρυσός

Leave a Reply

Top