Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > (vid) “Γαλάζιος” απολυμένος σχολικός φύλακας σε Κυριάκο στο Συνέδριο: Εσύ με απέλυσες, γιατί να σε ψηφίσω;

(vid) “Γαλάζιος” απολυμένος σχολικός φύλακας σε Κυριάκο στο Συνέδριο: Εσύ με απέλυσες, γιατί να σε ψηφίσω;

Ένα ακόμα “μνημείο” στιβαρών επιχειρημάτων και ετοιμόλογης απάντησης είχαμε την τύχη να αποκτήσουμε σήμερα, όταν απολυμένος σχολικός φύλακας, νεοδημοκράτης από το 1989 κατά δήλωσή του, σταμάτησε τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη στην αίθουσα όπου γίνεται το 7ο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη για να του απευθύνει ένα ερώτημα.

«Εσείς ο ίδιος προσωπικά με αποφάσεις σας, μας βγάλατε σε διαθεσιμότητα και ανεργία. Είμαι νεοδημοκράτης από το 1989, ποιος ο λόγος την επόμενη ημέρα να ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ο ίδιος προσωπικά με έδιωξε και με έβγαλε σε ανεργία;» ήταν η ερώτηση του απολυμένου σχολικού φύλακα.

«Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Θα ψηφίσεις τη Νέα Δημοκρατία αν σε πείσανε όλα τα υπόλοιπα, αλλά το κεφάλαιο αυτό έκλεισε» ήταν η “αποστομωτική” απάντηση του Κυριάκου. Το “καλύτερο” όμως δεν το είχε ακούσει ακόμα ο συνομιλητής του.

Μην επανέλθουμε εκεί ήταν μια πολύ επώδυνη περίοδος για όλους μας, πρώτα για σας, αλλά και για μένα” συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ και απομακρύνθηκε…

Σχόλιο του thefaq.gr: “Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε …” του απάντησε του ανθρώπου! Το … κεφάλαιο αυτό (γιατί γι αυτόν όλα είναι … “κεφάλαιο” …) έκλεισε, είπε στον άνθρωπο, που τον πέταξε στον δρόμο με μια υπογραφή. Που τον διέγραψε με ένα απλό delete στο πρόγραμμα του κομπιούτερ του. Που έστειλε αυτόν στην ανεργία και την οικογένειά του στη μιζέρια και τη δυστυχία, μέσα στην κρίση! Και του ζητάει κι από πάνω, “αν τώρα τον έπεισε για όλα τ’ άλλα …”, να τον ψηφίσει! Δηλαδή για ποια άλλα … αν τον έπεισε; Για το ότι ” ο καθένας έχει δικαίωμα να φοροδιαφεύγει μέσω οφσόρ αν θεωρεί ότι υπερφορολογείται;” (Άδωνις Γεωργιάδης) (και φυσικά να είναι από τους ανέγγιχτους που μπορούν να το κάνουν “νομότυπα”, όπως η Μαρέβα;). Για το ότι θα πρέπει να απολυθούν κι άλλοι και να μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις ακόμα και οι … συνταξιούχοι και να περισταλεί και πολύ ακόμα ο Δημόσιος Τομέας ( δηλαδή … νέες απολύσεις και σχολικών φυλάκων και γιατρών και νοσηλευτών και εκπαιδευτικών και καθαριστριών σε Νοσοκομεία και και και …) για να βρεθεί ο δημοσιονομικός χώρος για να μειωθούν οι φόροι σε όσους θέλουν αν έρθουν να “επενδύσουν;” ( Μιράντα Ξαφά ). Για ότι δεν θέλει να δοθεί το κοινωνικό μέρισμα αλλά θα προτιμούσε να μειωθεί ο φόρος των επιχειρηματιών; … Για το ότι είναι εναντίον της αδειοδότησης των καναλιών για να μην πληρώσουν οι καναλάρχες και να μπορεί κανείς ελεύθερα και με συνθήκες γαλέρας όπως ο ΣΚΑΙ που πρόσφατα απέλυσε δύο τεχνικούς γιατί δεν έκαναν το ρόλο φορτοεκφορτωτή, να “επενδύει” σε κανάλι; … Σε τι δηλαδή ρε Κυριάκο θα πρέπει να έχουν “πειστεί” αυτοί που τους πέρασες πριονοκορδέλα τη ζωή και την προσωπικότητα , το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον τους, για να “διαγράψουν τα παλιά και να σε ψηφίσουν”; Και έχει και το θράσος να του λέει στο τέλος ” ήταν περίεργη περίοδος τότε … πόνεσες εσύ αλλά πόνεσα κι εγώ! “… Ένα παυσίπονο να πάρεις Κυριάκο και μετά να μας εξηγήσεις τι είδους “πόνος” ήταν ο δικός σου, όταν το γυναικάκι σου αγόραζε διαμέρισμα στο Παρίσι, έστηνε οφ σορ στα Κέυμαν και έκανε την αυτοδημιούργητη επιχειρηματία με “χορηγίες” εκατομμυρίων, όταν ο μπαμπάκας σου φέσωνε με θαλασσοδάνειο του Κήρυκα Χανίων μια τράπεζα που ανακεφαλαιοποιούνταν από το αίμα του ελληνικού λαού, όταν η γραμματέας του διόριζε 77 άτομα στο Ερρίκος Ντυνάν, όταν η κυβέρνηση σου απέλυε ανθρώπους για να παίρνει δάνεια και να τα βγάζει σε ακίνητα στο Λονδίνο και τη ΝΥ ο Μαρινόπουλος … τι σχέση έχει Κυριάκο ο δικός σου “πόνος” με τον πόνο του ανθρώπου που πέταξες στον δρόμο μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του, για να σου βγουν τα νούμερα που θα παρέδιδες στον χερ Σόιμπλε! Άντε από δω … Κυριακούλη!

Πηγή: koutipandoras.gr 

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top