Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Τρικλοποδιά” Ταγματάρχη! Στα μουλωχτά, στα χέρια της “Ενιαίας Δεξιάς” οι διευθύνσεις της Ενημέρωσης !!!

“Τρικλοποδιά” Ταγματάρχη! Στα μουλωχτά, στα χέρια της “Ενιαίας Δεξιάς” οι διευθύνσεις της Ενημέρωσης !!!

Την ώρα που η κυβέρνηση κι ο πολιτικός κόσμος είχαν στραμμένο το ενδιαφέρον τους, στην θυελλώδη συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο με τα μετρα και τα αντιμετρα της συμφωνίας αλλά και στο κρισιμο Eurogroup της 22ας Μαίου, αλλά και την ημέρα της 24ωρης απεργίας στα ΜΜΕ, επέλεξε ο Λάμπης Ταγματάρχης να ολοκληρώσει το έργο το οποιο επιτελεί αργά αλλά με μεθοδικότητα και συνέπεια από την πρώτη στιγμή! Να παραδώσει την Δημόσια Τηλεόραση στον πλήρη έλεγχο εκείνων που την έκλεισαν το 2013 και που δεν είναι άλλοι από την Ενιαία Δεξιά των Μένουμε Ευρώπη. Δηλαδή στο παλιό καθεστώς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κάνει κουμαντο στην ΕΡΤ επί δεκαετίες!!! Πιο συγκεκριμένα προχώρησε στην αντικατάσταση των μη “υπάκουων” στην αντικυβερνητική γραμμή που περνάνε η Πειραιώς και τα ΜΜΕ, από ορκισμένους αντι-Συριζα διευθυντές. Όπως επιβεβαιώνεται σήμερα και από τη Διάυγεια τοποθετήθηκαν σε όλα τα καίρια πόστα προσώπα απόλυτα αποδεκτά από την αντιπολίτευση και μόνον! Γ Κογιάννης ( θεωρείται ότι έχει την εμπιστοσύνη της ΝΔ, διευθυντής επί Έλλης Στάη ) Προιστάμενος Υποδιεύθυνσης Σύνταξης Ενημερωτικών Προγραμμάτων, Γ Καλοφωλιάς γνωστός για την εκτίμηση που του τρέφουν κύκλοι του Ευ Βενιζέλου, Γ Δάρρας (επισης της εκτιμησης κύκλων της Πειραιώς … ) κα!  Παντού, από τα περιφερειακά μέσα της Δημόσιας Τηλεόρασης και τα ραδιόφωνα μέχρι τον αθλητικό τομέα, και τις Διευθύνσεις Παραγωγής η ΕΡΤ έχει παραδοθεί στα χέρια των “νόμιμων ιδιοκτητών της χώρας” και περιμένει την ώρα που θα επιστρέψει και η χώρα στα χέρια τους…

ΥΓ: Πολλά ακούγονται και για τα κανάλια που διοχετεύουν όλα τα αρνητικά δημοσιεύματα για την Δημοσια Τηλεόραση στα συστημικά Μεσα και το διαδίκτυο. Και λεγεται ότι τα κανάλια αυτά δεν αποκλέιεται να είναι …HD !!!

One thought on ““Τρικλοποδιά” Ταγματάρχη! Στα μουλωχτά, στα χέρια της “Ενιαίας Δεξιάς” οι διευθύνσεις της Ενημέρωσης !!!

  1. Αφού παρέδωσαν την δημόσια τηλεόραση στον Ταγματάρχη καλά να πάθουν τα παρτάλια που ψηφίσαμε!
    Μακάρι να είχαν μυαλό μπακάληδων, οι κρετίνοι !

Leave a Reply

Top