Είστε εδώ
Home > FAQ news > Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυρά ενόπλου στο αεροδρόμιο της Φλόριντα!

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυρά ενόπλου στο αεροδρόμιο της Φλόριντα!

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 13 τραυματίστηκαν από τα πυρά ενόπλου στο διεθνές αεροδρόμιο Fort Lauderdale-Hollywood της Φλόριντα, στις ΗΠΑ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το CNN και άλλα διεθνή ΜΜΕ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίθεση στον τερματικό σταθμό 2, για πανικό εντός του αεροδρομίου και για επιστροφή των επιβατών που μόλις είχαν «προσγειωθεί» στα αεροσκάφη στα οποία επέβαιναν.

Κάποια ΜΜΕ ανέφεραν αρχικά αρχικά ότι ο δράστης, νεαρός σε ηλικία (περίπου 20 ετών λένε αυτόπτες μάρτυρες και με t-shirt που έγραφε StarWars) ο οποίος έδρασε μόνος, συνελήφθη και κρατείται και άλλα ότι έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, ωστόσο η πρώτη εκδοχή ήταν αυτή που επαληθεύτηκε αργότερα από επίσημα χείλη. Τα κίνητρα της επίθεσής του, πάντως, παραμένουν άγνωστα. . Kάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ταυτοποιήθηκε και έχει το όνομα Σαντιάγκο…

Άξιο αναφοράς, πάντως, είναι ότι σύμφωνα με το Reuters, εξουδετερώθηκε την ώρα που ετοιμαζόταν να γεμίσει το όπλο του για να ξεκινήσει δεύτερο γύρο πυροβολισμών και να αυξήσει τον απολογισμό των θυμάτων του.
Στο αεροδρόμιο είχε μόλις προσγειωθεί και ο Ari Fleischer, πρώην γραμματέας του Τζορτζ Μπους ο οποίος έγραψε στο Twitter:
«Έπεσαν πυροβολισμοί και όλοι έτρεχαν. Όλα φαίνονται ήρεμα τώρα, αλλά η αστυνομία δεν επιτρέπει σε κανέναν να βγει από το αεροδρόμιο. Τουλάχιστον όχι στο σημείο που βρίσκομαι εγώ».

Παρότι επισήμως οι Αρχές κάνουν λόγο για πέντε νεκρούς, εκφράζονται φόβοι ότι ο απολογισμός των θυμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος.

Πηγή: cnn.gr

Leave a Reply

Top