Είστε εδώ
Home > FAQ media > (upd) Συνελήφθη ο Διευθυντής του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ μετά από μήνυση Καμμένου για όσα έγραψε για τις συνθήκες του τραυματισμού του – Σύλληψη και του Κουρτάκη

(upd) Συνελήφθη ο Διευθυντής του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ μετά από μήνυση Καμμένου για όσα έγραψε για τις συνθήκες του τραυματισμού του – Σύλληψη και του Κουρτάκη

Συνελήφθη και ο εκδότης της εφημερίδας, Γιάννης Κουρτάκης, ο οποίος έγραψε στο Facebook του ότι ενημερώθηκε ότι έχει κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου εναντίον του και προσήλθε οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ,  κάνοντας λόγο για “ψέμματα του Πάνου Καμμένου”.

Λίγο νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε γράψει στο Twitter του ότι ο Γιάννης Κουρτάκης «συνελήφθη κρυμμένος σε διπλανή πολυκατοικία» και «δεν προσήχθη οικειοθελώς».

Ο Παναγιώτης Τζένος, διευθυντης του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, συνελήφθη μέσα στα γραφεία της εφημερίδας και έχει ήδη οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Ο Υπουργός Άμυνας κατέθεσε μήνυση αναφορικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο ο Πάνος Καμμένος έκανε χειμερινές διακοπές σε θέρετρο στην Αυστρία. Ο Παναγιώτης Τζένος οδηγείται στον Εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο. Η μήνυση γίνεται για “για κακουργηματική εκβίαση”, (απόσυρση δημοσιευμάτων για το ΚΕΕΛΠΝΟ).

Την είδηση επιβεβαιώνει και η ίδια η ιστοσελίδα των Παραπολιτικών κάνοντας λόγο για… «παρακράτος Τσίπρα-Καμμένου» και «σκηνές που θυμίζουν εποχές επταετίας»…Είναι αδιανόητο εν έτει 2017 στην Ελλάδα να σέρνονται δημοσιογράφοι στο αυτόφωρο για δημοσιεύματα και ακόμη χειρότερο το γεγονός ότι πολιτικά πρόσωπα χρησιμοποιούν αυτή τη διαδικασία ώστε να συλληφθούν δημοσιογράφοι για δημοσιεύματά τους. ”

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top