Είστε εδώ
Home > FAQ news > (vid) Νίκος Παππάς: Να πάρουν θέση τα κόμματα αν συμφωνούν με το κοινωνικό μέρισμα …

(vid) Νίκος Παππάς: Να πάρουν θέση τα κόμματα αν συμφωνούν με το κοινωνικό μέρισμα …

Με καίρια παρεμβασή του στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Παππάς, κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και τη ΔΗΣΥ να τοποθετηθούν στο θέμα του κοινωνικού μερίσματος που εξήγγειλε χθες το βραδυ ο Αλ Τσίπρας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Επεσήμανε δε πως το κοινωνικό μέρισμα έχει την έγκριση των δανειστών προσθέτοντας: «Αν δεν είχαμε διαπραγματευτεί το 2015 τη μείωση του στόχου του πρωτογενούς πλεονάσματος απο το 4,2% στο 1,75% δεν θα υπήρχαν πόροι για κοινωνικό μέρισμα».

Παράλληλα υπογράμμισε φέτος είναι διπλάσιο του περσινού, στοχευμένο και κοινωνικά δίκαιο.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα κάνει η κυβέρνηση αν η ΝΔ καταθέσει πρόταση μομφής στον Πάνο Καμμένο για το θέμα του «μεσάζοντα» με τη Σαουδική Αραβία, ο Νίκος Παππάς είπε «μακάρι να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση η ΝΔ, θα λάβει και την ανάλογη απάντηση».

 

One thought on “(vid) Νίκος Παππάς: Να πάρουν θέση τα κόμματα αν συμφωνούν με το κοινωνικό μέρισμα …

  1. Θυμάμαι πέρυσι που λέγανε κάποιοι οτι η κυβέρνηση…ζήτησε συγνώμη λέει από την Ε.Ε. για το μέρισμα του 16!! Αν κρίνω από τις εξελίξεις, εκείνος που μάλλον ζήτησε συγνώμη είναι η Ε.Ε. Το μέρισμα φέτος είναι υπερδιπλάσιο.
    Βεβαίως και δίνεται μετά από συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς. Η κυβέρνηση το έδωσε και το 16 και το 17 και οι θεσμοί συμφωνήσανε.
    Οσο η αντιπολίτευση εξασκεί πολιτική πεζοδρομίου τόσο θα εκτίθεται.

Leave a Reply

Top