Είστε εδώ
Home > FAQ media > Μετά από έναν χρόνο, το Mega βγαίνει με ζωντανή ενημερωτική κάλυψη της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ …

Μετά από έναν χρόνο, το Mega βγαίνει με ζωντανή ενημερωτική κάλυψη της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ …

Σύμφωνα με τον ιστότοπο aixmi.gr που διευθύνει ο επί χρόνια Διευθυντής του ενημερωτικού τομέα του Mega, Χρ Παναγιωτόπουλος, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του Mega αποφάσισαν να μεταδώσουν αύριο ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Αποφάσισαν, επίσης να μεταδώσουν και την κυριακάτικη συνέντευξη Τύπου.

Είναι η πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο που θα παρακολουθήσουμε ζωντανό ενημερωτικό πρόγραμμα από το άλλοτε μεγάλο κανάλι και είναι φανερό ότι η απόφαση έχει σχέση με τη χθεσινή συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, καθώς οι εκπρόσωποι των εργαζομένων πήραν αισιόδοξα μηνύματα.

Είναι προφανές, ότι το ίδιο θα συμβεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο με την επίσκεψη του αρχηγού της αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Πηγή: aixmi.gr

One thought on “Μετά από έναν χρόνο, το Mega βγαίνει με ζωντανή ενημερωτική κάλυψη της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ …

Leave a Reply

Top