Είστε εδώ
Home > FAQ news > Καταγγελία Πολάκη κατά Μάριου Σαλμά: Κάντε τον λογαριασμό να δείτε την κομπίνα

Καταγγελία Πολάκη κατά Μάριου Σαλμά: Κάντε τον λογαριασμό να δείτε την κομπίνα

Καταγγελία για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας της ΝΔ Μάριο Σαλμά, έκανε στην Βουλή ο Παναγιώτης Πολάκης, κάνοντας λόγο για «κομπίνα» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με τις διαγνωστικές αρθροσκοπήσεις.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε καταγγελία για εμπλοκή του τέως αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά σε αχρείαστη εξέταση προδιαγνωστικής αρθροσκόπησης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την συζήτηση επερώτησης του ΠΑΣΟΚ για την υγεία. Ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε στην εξέταση της προδιαγνωστικής αρθροσκόπησης.

Είπε ότι η εξέταση αυτή δεν είναι αναγκαία διότι η διάγνωση στις αρθρώσεις γίνεται με μαγνητική. Όμως, σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, «ενώ η εξέταση δεν χρειαζόταν, πάει ο Μ. Σαλμάς με τον αδερφό του και παίρνουν την αντιπροσωπεία του μηχανήματος που κάνει την εξέταση. Βάζει στη συνέχεια την υποδιοικήτρια του Αττικού να ζητήσει να τιμολογηθεί η πράξη. Την τιμολόγησε ο κ. Σκανδαλάκης, πρόεδρος του ΚΕΣΥ και πρώην βουλευτής της Ν.Δ. 1.500 ευρώ. Την υπογράφει στη συνέχεια ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο Λεωνίδας Γρηγοράκος όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός Υγείας».

«Τιμολογούμε λοιπόν μια διαγνωστική πράξη που δεν έχει αξία και στη συνέχεια πάει και παίρνει και άδεια ιατρείου όπως τα κανόνισε με τους ιατρικούς συλλόγους. για να κάνει την εξέταση. Γιατί πήρε και άδεια ιατρείου. Και καταθέτει παραστατικά στον ΕΟΠΥΥ και πληρώνεται. 550 ασθενείς είχε καταθέσει. Κάντε τον λογαριασμό να δείτε την κομπίνα. Στην Αμερική η μέγιστη τιμή για την ίδια εξέταση είναι 450 δολάρια. Εμείς την ξανατιμολογήσαμε, παρά το ότι ένας παρακρατικός μηχανισμός καθυστέρησε», τόνισε ο κ. Πολάκης.

Ο κ. Σαλμάς απάντησε μιλώντας στο parapolitika.gr, ο λέγοντας ότι εφόσον ο κ. Πολάκης δεν αποδείξει τα λεγόμενά του μέχρι το βράδυ, αύριο το πρωί θα του υποβάλει μήνυση και αγωγή. «Δεν πρόκειται να ανεχθώ το παραμικρό. Θα τον κλείσω φυλακή», πρόσθεσε.

Πηγή: koutipandoras.gr

One thought on “Καταγγελία Πολάκη κατά Μάριου Σαλμά: Κάντε τον λογαριασμό να δείτε την κομπίνα

  1. Pingback: the FAQ

Leave a Reply

five × four =

Top