Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Το τρελό γλέντι από Χριστοφορίδη σε Ανναμισελίνα και Άδωνι …

Το τρελό γλέντι από Χριστοφορίδη σε Ανναμισελίνα και Άδωνι …

Η Ελλάδα προχωράει μπροστά και βγαίνει από το Μνημόνιο οριστικά και αυτο κάποιους που εχουν βασισει όλη τους την πολιτική ύπαρξη στην αναγκη αιωνιας ύπαρξης αυτών ακριβώς των μνημονίων και της κατοχικής επιτροπείας από τους δανειστές, τους πανικοβάλει! Ο ειδικός σύμβουλος του υπουργού ΨΗΠΤΕ, Νίκου Παππά αφού έγραψε στο twitter το δικό του σχόλιο για τα αποτελέσματα του ΑΕΠ, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΛΣΤΑΤ…

“χτύπησε” στη συνέχεια την διαδικτυακή πόρτα της… λαλίστατης Ασημακοπούλου. Ας δούμε τι της έγραψε γιατί όπως λέει και η Αννα Μισέλ (η Άντζελα Δημητρίου της πολιτικής) scripta… μάνεμ!

Να θυμίσουμε ότι, πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα όλων των εποχών, ο αρχιερέας της καταστροφολογίας, Άδωνις ομολόγησε on camera ότι η οικονομία πηγαίνει καλά.

Μόλις είδε το όνομά του, ο επικεφαλής του τομέα “Τουίτερ και Τρολς” της ΝΔ πετάχτηκε για να τουιτάρει ανακρίβειες…

Ο Γιώργος Χριστοφορίδης δε θα μπορούσε να αφήσει τέτοια πάσα να πάει χαμένη. Και… σκόραρε εντυπωσιακά στην ανυπεράσπιστη εστία του Άδωνι.

Δεν έβαλε μυαλό, βέβαια, ο Γεωργιάδης (εξάλλου, είναι μάλλον μάταιο να περιμένει κανείς ακόμη ότι ο Άδωνις μπορεί να βάλει μυαλό) και άρχισε να… παραληρεί, να ειρωνεύεται αλλά να ΜΗΝ απαντά. Η μπάλα στην εξέδρα… Μπας και γλυτώσει κάνα γκολ. Αλλά δε το γλύτωσε…

Πέντε ώρες, μόλις, μετά θυμήθηκε να απαντήσει και η Άννα Μισέλ. Μιμούμενη τον αντιπρόεδρο της. Με ειρωνεία και χαρακτηρισμούς. Καλά το καταλάβατε. Ακόμη μία μπάλα βρέθηκε στην εξέδρα.

Είχαν που είχαν να χωνέψουν την ολέθρια για την καταστροφολογική ΝΔ είδηση ότι η Ελλάδα πηγαίνει καλά. Τώρα έχουν να χωνέψουν και τα… γκολάκια του Χριστοφορίδη ο Άδωνις και η Άννα Μισέλ.

Κουράγιο.

Πηγή: toxwni.gr

Leave a Reply

Top