Είστε εδώ
Home > FAQ media > Το είχαμε πει! Μετά τον Βαρδινογιάννη και τον Αλαφούζο προσέφυγαν και ANT1 και Alpha στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες!

Το είχαμε πει! Μετά τον Βαρδινογιάννη και τον Αλαφούζο προσέφυγαν και ANT1 και Alpha στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες!

Όπως είχε “προβλέψει” ( όπως πάντα είχαμε και έγκαιρο και έγκυρο ρεπορταζ…) το the faq από τον Ιούλιο με διαδοχικά δημοσιεύματα, το “καρτέλ” των ακαναλαρχών δεν έσπασε και μετά το STAR τον ΣΚΑΙ και την ΕΤΗΣΕΕ, πριν από λίγο και ο Δημ Κοντομηνάς και ο Θοδ Κυριακού προσεφυγαν στο ΣτΕ κατά του διαγωνισμού του ΕΣΡ για τις άδειες που θα γίνει μεχρι το τέλος της χρονιάς ! Πιο συγκεκριμένα στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) προσέφυγαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1 και Alpha, κατά των υπουργικών αποφάσεων για τις 7 νέες δημοπρατούμενες τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας και την τιμή εκκίνησης που καθορίστηκε για την κάθε μια άδεια, στα επίπεδα των 35 εκατ. ευρώ. Επί της ουσίας ΑΝΤ1 και ALPHA φαίνεται να προσχωρούν στην σκληρή γραμμή της ανοιχτής ρήξης … και της “αποχής” από το διαγωνισμό !

Leave a Reply

Top