Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > Θα παίρναμε με τις πέτρες τον Νίκο Παππά αν είχε σύμβουλο από το ΕΣΡ – Με την Άννα Μισέλ όλα εντάξει; (από τον Aixmiro)

Θα παίρναμε με τις πέτρες τον Νίκο Παππά αν είχε σύμβουλο από το ΕΣΡ – Με την Άννα Μισέλ όλα εντάξει; (από τον Aixmiro)

Τι θα λέγαμε αν σε μια σύσκεψη του υπουργού για τα ΜΜΕ Νίκου Παππά με τους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών εμφανιζόταν ως σύμβουλός του ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ;

Προφανώς, θα παίρναμε τον υπουργό με τις πέτρες και θα ζητούσαμε να παρέμβει ο πρωθυπουργός για να άρει το ασύλληπτο ασυμβίβαστο. Όσο για τον αντιπρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής, θα αξιώναμε την άμεση απομάκρυνσή του.

Για να δούμε τι συνέβη χθες: Η τομεάρχης ΜΜΕ της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου είχε συνάντηση με τους ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών σταθμών Αττικής και περιφέρειας. Και ποιος εμφανίστηκε ως σύμβουλός της; Ο αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, της ανεξάρτητης αρχής με εποπτικές αρμοδιότητες στο ευρύ φάσμα των τηλεπικοινωνιών και επικοινωνιών.

Υπήρξαν συνέπειες; Η κυρία βουλευτής δήλωσε δημοσίως ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όλα είναι μια χαρά. Δεν πρέπει, λοιπόν, να παρέμβει ο αρχηγός της ΝΔ για να της εξηγήσει ότι υπάρχει ασυμβίβαστο, το οποίο πρέπει να αρθεί αμέσως;

Δεν γίνεται να καταγγέλλει τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης και να μην κάνει το ίδιο στο ίδιο του το σπίτι…

δημοσιεύτηκε στο aixmi.gr 

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top