Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Έκοβαν κι … έραβαν”! Τα αποσπάσματα από την εκπομπή Τζένου και Κουρτάκη που οδήγησαν στην σύλληψή τους. Οι απίστευτοι διάλογοι on air, για τον ΥΠΕΘΑ και την οικογένειά του και οι απειλές για μηνυσεις Βορίδη!

“Έκοβαν κι … έραβαν”! Τα αποσπάσματα από την εκπομπή Τζένου και Κουρτάκη που οδήγησαν στην σύλληψή τους. Οι απίστευτοι διάλογοι on air, για τον ΥΠΕΘΑ και την οικογένειά του και οι απειλές για μηνυσεις Βορίδη!

Απίστευτοι διάλογοι! Έκοβαν κι … έραβαν!!! Ιδιαίτερα με τον νεαρό γιό του Καμμένου για τον οποίο το μόνο που είχαν να του προσάψουν ήταν ότι … συχνάζει στα Εξάρχεια…!!!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM – ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ» ΜΕ ΤΟΥΣ      Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗ – Π. ΤΖΕΝΟ
(09.01.2017)

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 1

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μάρτη. Πόσο περήφανη είναι τελικά αυτή η διαπραγμάτευση δηλαδή για να πάμε τον Μάρτη.

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Εγώ ξέρω γιατί έχει πάει πίσω η διαπραγμάτευση, διότι ο Πάνος έκανε φιγούρες στην Αυστρία, έκανε αυτή την φιγούρα με το χιόνι στα τέσσερα και δεν του βγήκε και έσπασε τον ώμο και λέει τώρα δεν πάει, δεν βγαίνει αυτή η φιγούρα στα τέσσερα και κοιτάνε πως μπορούν να την κάνουν διαφορετικά.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σήμερα στου Μαξίμου πως θα πάει; Θα έχει νάρθηκα ή κάτι;

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ο Πάνος;

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Δεν καταλαβαίνουμε από πόνους βρε αδελφέ. Τελείωσε αυτά είναι ..

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Άμα πονάς πίνεις λίγο ούζο και είσαι κούκλος, δεν πονάς μετά.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Το ούζο είναι για τον ώμο; Για το δόντι νόμιζα

Γ. ΚΟΥΤΡΑΚΗΣ: Ναι, αλλά το δόντι φτάνει μέχρι τον ώμο […]

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Ναι, αλλά ρε φίλε θέλεις παράδες να πάρεις το αεροπλάνο να πας στις Αυστριακές Άλπεις. Ξέρεις πόσο έχει να νοικιάσεις το σκι εκεί; Πως θα πας με μαγκιά; Θα πας στον Αυστριακό εκεί και θα του λες φέρε μου ένα σετ μπότες και πέδιλα γιατί είμαι μάγκας

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Λες να πήγε εκεί πέρα ο Καμμένος για να κάνει διαπραγμάτευση στις Άλπεις;

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Λες;

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μπορεί να είχε καμιά κρυφή συνάντηση. Δεν έχει κάποια προγράμματα του ΕΟΤ εκεί;

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Δεν το ξέρω ρε φίλε θα σε γελάσω να σου πω την αλήθεια

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Εμένα μου είπαν κάτι άλλο, ότι μια φορά το χρόνο το ούζο Τσάνταλη δίνει τρία ταξίδια στο εξωτερικό και φέτος το πήρε ο Πάνος.

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Θυμάσαι μια φωτογραφία που βγήκε παλιά που βγήκε, που ήταν στο τάβλι. Πήρε βραβείο και χορηγός ήταν το ούζο. Το ούζο 12 νομίζω ήταν.

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ε, αυτό το ούζο, το 12. Το κέρδισε λοιπόν αυτό το ούζο γιατί ήταν ένας από τους μεγαλύτερους καταναλωτές ούζου και πήγε στην Αυστρία. Και μετά άρχισε να λέει κάτι βλακείες περί ναρκωτικών και ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Επί της ουσίας ο κ. Πάνος Καμμένος δεν έχει απαντήσεις. Κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό και τον κοροϊδεύει συστηματικά. Είναι πολιτικός απατεώνας ο κ. Καμμένος. Έλεγε στον ελληνικό λαό ότι θα σκίσει το μνημόνιο και δεν το έσκισε, απεναντίας ψήφισε κάνα δυο. Έλεγε στον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συναντήσει ποτέ την τρόικα και τη συνάντησε κανονικά και με το νόμο. Τον εξαπάτησε κανονικά και με το νόμο ο κ. Καμμένος τον ελληνικό λαό, παρέα με τον συγκυβερνήτη, τον κ. Τσίπρα

Και για αυτό θα κριθούν. Δεν θα κριθούν ούτε για τα καραγκιοζλίκια με τις στολές, ούτε για τις επισκέψεις στην Θεσσαλονίκη που κάνει ο κ. Τσίπρας και αναμένω με ενδιαφέρον μια δήλωση του κ. Καμμένου για την σύλληψη της Ρούπα. Δεν έχουμε δει τον κ. Καμμένο να κάνει δήλωση για την σύλληψη της κ. Ρούπα. Την αναμένουμε με ενδιαφέρον εκτός και εάν το τελευταίο διάστημα λόγω των σχέσεων που έχει ο γιος του με διάφορα παρακρατικά μαγαζιά έχει αρχίσει ο κ. Καμμένος να θεωρεί συμπαθή κοινωνική τάξη τους Κουφουντίνες, τους Γιωτόπουλους και τους Μαζιώτιδες.

Να μην κοροϊδεύει τον κόσμο, ο κ. Καμμένος είναι ένας πολιτικός απατεώνας. Ούτε μια δήλωση για την σύλληψη της Ρούπα, ούτε μία δήλωση. Εντάξει ο ΣΥΡΙΖΑ διαχρονικά έχει μια σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο, ο κ. Καμμένος; Αλλά που είναι και η Νέα Δημοκρατία;

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Θυμάσαι εκείνα τα βιβλία ; Είχε βγάλει και βιβλίο για την 17 Νοέμβρη

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ναι παλιά όμως.

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Είχε βγάλει αρχηγό τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ναι με τον Γρυλάκη, του έδινε πληροφορίες ο Γρυλάκης.

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Θέλει διαφημίσεις ο άλλος εδώ ή δεν θες;

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ε βάλτες.

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Επειδή στεναχωρήθηκες με τον Πάνο τώρα.

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ναι, ναι.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 2

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Αναμένουμε και μία δήλωση του συγκυβερνήτη του κ. Πάνου Καμμένου, για παράδειγμα να βγει και να μας πει αν ήταν καλό που συνελήφθη η Ρούπα. Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καμία δήλωση. Την περιμένουμε με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Πάνος έχει κάνει το κουνέλι. Τέσσερις μέρες το κουνέλι.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εντάξει είναι στη μετεγχειρητική φάση, οπότε δικαιούται.

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Δεν έχει κάνει στο κρανίο επέμβαση, έκανε στον ώμο.

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Στην κλείδα έκανε βρε παιδιά, εγώ την κλείδα την έβαλα μόνος μου.

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ένα λεπτό, στο κρανίο έκανε; Δηλαδή, δεν κατάλαβα, το λες το ξαναλές,

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Στο κρανίο τι να βρεις;

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Στο κρανίο θα βρεις, εκεί, ποτό.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εκφράζουμε και τους ένστολους εκεί, δεν λένε συγχαρητήρια στην Αστυνομία κάθε φορά..

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ακριβώς. Τους καπηλεύονται,

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τώρα δεν βλέπω να ενθουσιάζονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με την εξέλιξη αυτή.

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ναι, γιατί ο γιος του Πάνου είναι λίγο με τη Ρούπα. Είναι λίγο με τη Ρούπα ο γιος του Πάνου.

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 3

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο και ο Πάνος Καμμένος, γιατί θα συναντηθεί θεσμικά με τον πρωθυπουργό, ως αρχηγός κόμματος.

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Και μιας και τον αναφέρεις τον Πάνο Καμμένο, σε λίγη ώρα ο δικηγόρος μου ο κ. Βορίδης, καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον του Πάνου Καμμένου, άλλη μια.
Δε καταλαβαίνω από αυτά εγώ. Κύριε Υπουργέ, πήγατε στην Αυστρία κανονικά. Καλημέρα στον φίλο μου τον Τάσο τον Μπούρα. Να ρωτήσεις τον Μπούρα αν πήγες ή όχι. Πήγες κανονικά και με το νόμο στην Αυστρία. Έπεσες στην Αυστρία, γκρεμίστηκες, γκρεμοτσακίστηκες γιατί είσαι χοντρούλης.

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Μπούλης – μπούλης. Μπούλη τον λέει ο Τσίπρας, Μπούλη.

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Και θα ήταν πιο έντιμο να βγεις και να πεις την αλήθεια, έστω για μια φορά. Να μην κοροϊδεύεις τον κόσμο. Και εμείς θα αποδείξουμε ότι αυτό που γράψαμε είναι και η πραγματικότητα. Πήγες κανονικά, πλήρωσες κανονικά, με τα παιδάκια σου.

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Και τα πέντε. Μαζί με άλλα τρία ζευγάρια.

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Μαζί με την κ. Έλενα Τζούλη, τη σύζυγό σου. Μην αγχώνεσαι. Δεν καταλαβαίνω εγώ από αυτά. Δεν καταλαβαίνω, αλλού αυτά. Θα τα λέμε στη δικαιοσύνη και φρόντισε να έχεις κάβα. Κάβα. Θα σου πάρω αρκετά χρήματα, να έχεις κάβα. Και έχεις κάβα δόξα τω Θεώ.

Π. ΤΖΕΝΟΣ: Ούζο…

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Εντάξει, πέραν αυτής της κάβας, έχεις κάβα. Έχεις πάρει αρκετά και το γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Και το γνωρίζεις ότι το γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Λοιπόν, μήνυση και αγωγή εναντίον του κ. Πάνου Καμμένου και η ζωή συνεχίζεται.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Λύσε μου μια απορία. Ο Πάνος Καμμένος συμφωνεί με τις κινήσεις του πρωθυπουργού για την επίλυση του κυπριακού;

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Γιατί, ξέρει τι είπε ο πρωθυπουργός; Ο Πάνος μεθυσμένος ήταν τρείς μέρες τώρα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και έχει και άλλα προβλήματα τώρα. Βλέπει ότι καλοί του φίλοι αβαντάρουν τους ανταγωνιστές, ξέρεις κάτι Φαήλους, κάτι Καλεντερίδηδες, κάτι τέτοιους τύπους που πάνε να του ψαρέψουν ψήφους και πίνει ακόμη περισσότερο, εννοώ καφέ.

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Και θα είχε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον η άποψη του υιού Καμμένου για τη σύλληψη της Ρούπα. Όχι τίποτε άλλο, μου λένε ότι ο μικρός Καμμένος είναι λίγο Εξάρχεια.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ωραία γειτονιά είναι, γιατί;

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Πολύ ωραία, είναι και ο Ανδρέας ο Μαζαράκης εκεί. Θα έχουμε εκτενές ρεπορτάζ το Σάββατο στα Παραπολιτικά.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ότι κυκλοφορεί στα Εξάρχεια δηλαδή;

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Όχι, ότι είναι αναρχικός .

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ :Ο γιος του Καμμένου; Γίνονται αυτά σε τέτοιες οικογένειες;

Γ. ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ: Ναι, ο γιος του Καμμένου.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Γίνονται αυτά σε τέτοιες οικογένειες; Ε, με τον Καμμένο μπαμπά.

Η δήλωση του Γιάννη Κουρτάκη:

Όταν το παρακράτος Τσίπρα – Καμμένου μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας, δεν ήμουν στο γραφείο μου. Επειδή δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ θα προσέλθω οικειοθελώς στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Άλλωστε στις Δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια.

Απαντώντας στα όσα υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος ο εκδότης των «Παραπολιτικών» δήλωσε ότι μόλις ενημερώθηκε ότι έχει κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου εναντίον του, προσήλθε στην ΓΑΔΑ, όπου και με συνελήφθη. “Ακόμη ένα ψέμα του Πάνου Καμμένου. Κάποια στιγμή ψέματα τελειώνουν, όπως και τα καθεστώτα πέφτουν” αναφέρει.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Δέκα αστυνομικοί με πολιτικά, μετά από μήνυση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των «ΑΝΕΛ» Πάνου Καμμένου, συνέλαβαν στο γραφείο του στα «Παραπολιτικά» και οδήγησαν στη ΓΑΔΑ τον Διευθυντή του Ομίλου Παναγιώτη Τζένο.

Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση αφορούσε και τον Εκδότη των εφημερίδων του Ομίλου κ. Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος προσήλθε αργότερα αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για το κλίμα, που διαμορφώνεται με την παρέμβαση των διωκτικών Αρχών στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Η δημοσιογραφία οφείλει να ασκείται με συγκεκριμένους κανόνες, αλλά και την ελευθερία του Τύπου οφείλουν να την υπερασπίζονται και να την προστατεύουν όλοι».

Leave a Reply

Top