Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Σφαγή” Μπόμπολα-Αλαφούζου στο παρασκήνιο για το ΔΟΛ

“Σφαγή” Μπόμπολα-Αλαφούζου στο παρασκήνιο για το ΔΟΛ

Σκληρό “μπρα-ντε -φερ” μεταξύ Μπόμπολα και Αλαφούζου για την επόμενη μέρα στο ΔΟΛ, ειδικά μετά την απόφαση των Τραπεζών να καταγγείλουν τις δανειακές συμβάσεις και να θέσουν θέμα απομάκρυνσης του Σταύρου Ψυχάρη.

Το thefaq είχε γράψει στις αρχές Δεκεμβρίου για τη συνάντηση που είχε ο Σταύρος Ψυχάρης με τον Γιάννη Αλαφούζο για το ενδεχόµενο συνεργασίας των δύο οµίλων. Τότε το ενδιαφέρον του καναλάρχη εστιάστηκε στην εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης που θα του επέτρεπε να αναλάβει τη διαχείριση της εφηµερίδας «Τα Νέα», ενώ οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Σ.Ψυχάρης ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ να επενδύσει 20 εκατ. ευρώ, αναλαµβάνοντας παράλληλα το management της εκδοτικής επιχείρησης.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η πλευρά του ομίλου Μπόμπολα έχει το “πάνω χέρι” και τυγχάνει και της προτίμησης των Τραπεζών που αναλαμβάνουν πλέον τον έλεγχο του Συγκροτήματος,με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα εισρεύσει “ζεστό” χρήμα στο νέο σχήμα.

Εξάλλου, από καιρό υπήρχε σχέδιο για την ένωση του Πήγασου με το ΔΟΛ, με πλάνο για την περικοπή κατά 50% των θέσεων εργασίας σε κάθε εταιρεία…

 

Leave a Reply

Top