Είστε εδώ
Home > FAQ media > Σάλος στο ΔΟΛ: Ξετίναξαν το λογαριασμό που είχε τους μισθούς των εργαζομένων

Σάλος στο ΔΟΛ: Ξετίναξαν το λογαριασμό που είχε τους μισθούς των εργαζομένων

Όπως καταγγέλλεται στην έκτακτη έκδοση του ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ της ΕΠΗΕΑ (Ένωση Προσωπικού Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών) , σε αντιδιαστολή της πρόσφατης δικαστικής απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών που αφορούσε σε αποδέσμευση τραπεζικού λογαριασμού (ALPHA BANK) της εταιρείας, έγιναν εργοδοτικές μεθοδεύσεις. Και τίθεται το ερώτημα:
Ποιοι άδειασαν το λογαριασμό του ΔΟΛ που αποδέσμευσε η Δικαιοσύνη και προορίζονταν για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών και μισθοδοσίας;

Όπως γράφει ο “Σχολιαστής”, και γράφτηκε στο blog της Ανασυγκρότησης ακούγεται έντονα, ότι ο λογαριασμός, που αποδεσμεύτηκε με απόφαση του Πρωτοδικείου το Φεβρουάριο, για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων της εταιρείας και της μισθοδοσίας των εργαζόμενων, είναι άδειος! Και μάλιστα σκοπίμως, αφού όπως αναφέρεται, κάποιοι πρόλαβαν να καλύψουν «τρύπες», που όμως δεν ήταν για το σκοπό για τον οποίο ο συγκεκριμένος λογαριασμός προορίζεται.

Οι περιπτώσεις – από στοιχεία της ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του ΔΟΛ- κατά το χρονικό διάστημα της δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών του Ομίλου:
– οι καταβολές δόσεων αποζημίωσης (27/01/2016) στην υπεύθυνη Μισθοδοσίας & στην γραμματέα του Στ. Ψυχάρη από τραπεζικό λογαριασμό θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου (HEARST ΔΟΛ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ), με επιλεκτική εξαίρεση συναδέλφων.
– καταβολές διαφόρων ποσών σε “συνεργάτες” παρεχόντων ποικίλων υπηρεσιών προς εξυπηρέτηση συμφερόντων του αφεντικού κ.λ.π.
– η συνέχιση αφαίμαξης από το κουφάρι της ΑΕ ΔΟΛ από μέλη της “αγίας οικογένειας” που αφορούν: Εκταμιεύσεις- πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών, για αγορές καταναλωτικών ειδών διατροφής (super market, κρεοπωλείο κ.λ.π.) μέχρι δαπανών κομμωτηρίου οικόσιτων ζώων, ζωοτροφών κ.λ.π.

Πηγή

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

five × four =

Top