Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ! Κατ Παπακώστα: Ποιο 4ο Μνημόνιο; “Ο Πρωθυπουργός υλοποιεί τα συμφωνημένα” !

Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ! Κατ Παπακώστα: Ποιο 4ο Μνημόνιο; “Ο Πρωθυπουργός υλοποιεί τα συμφωνημένα” !

Σε νέο περίοδο έντονης εσωστρέφειας και αμφισβήτησης επιστρέφει η ΝΔ με την οριστική εγκατάλειψη της επιχείρησης “εκλογές τώρα”, καθώς η περίοδος της εκλογικής γυμναστικής που κρατούσε σε εγρήγορση τα στελέχη της, αφήνοντας στην ακρη τα εσωτερικά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, τελέιωσε οριστικά με την υπερψήφιση των μετρων στην Βουλή και πλέον οι “ανοιχτές πληγές” επανερχονται σε πρώτο πλάνο! Μια μόλις ημέρα μετά το “συντάσσομαι με τη ΝΔ” και όχι … “Όχι σε όλα”, όπως ήταν η γραμμή του κόμματος στην ψηφοφορία για τα μέτρα και τα αντίμετρα της συμφωνίας, στη Βουλή, η Κατερίνα Παπακώστα που έχει έλθει σε ανοιχτή ρήξη με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, “ξαναχτύπησε” ! Με άρθρο της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, διαφοροποιείται απόλυτα με την επιχειρηματολογία της ΝΔ για 4ο Μνημόνιο Τσίπρα και τονίζει ότι ” ο Πρωθυπουργός υλοποιεί τα συμφωνημένα (Ιούλιος 2015)” ενώ αφήνει σαφή αιχμή προς την ηγεσία της ΝΔ για ασυνέπεια θυμίζοντας πως “τα συμφωνημένα πρέπει να τηρούνται…”

«Τη “μέση οδό” πρέπει να βρούμε, αλλιώς θα μας καταπιεί ο αμοραλισμός, ο διχασμός και τα άκρα. Πρέπει να βρούμε και πάλι το όραμά μας και να αναχαιτίσουμε την παρακμή των αρχών και των αξιών μας, συνέπεια της οποίας είναι η οικονομική κρίση», τονίζει σε άρθρο της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα.

Σημειώνει πως ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση υλοποιούν τα συμφωνημένα, διότι τα συμφωνημένα πρέπει να τηρούνται, και υπογραμμίζει πως «είμαστε λοιπόν όλοι προ των ευθυνών μας να σχεδιάσουμε μια πολιτική και μία στρατηγική για τη μεταμνημονιακή εποχή της χώρας, αναχαιτίζοντας τον πειρασμό του διχασμού και των ακροτήτων που τον συνοδεύουν»
.

Leave a Reply

Top