Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ποιοι επιχειρηματίες “γυρίζουν την πλάτη” στον Κυριάκο και ετοιμάζονται να επενδύσουν στην επιστροφή της οικονομίας στην ανάπτυξη! ( Ονόματα)

Ποιοι επιχειρηματίες “γυρίζουν την πλάτη” στον Κυριάκο και ετοιμάζονται να επενδύσουν στην επιστροφή της οικονομίας στην ανάπτυξη! ( Ονόματα)

Σύµφωνα µε πληροφορίες της «Νέας Σελίδας», (ρεπορτάζ Φοίβος Κλαυδιανός) «βαριά» επιχειρηµατικά ονόµατα, ( ανάμεσά τους Στασινόπουλος, Γιώτης, Μυτιληναίος, Κωνσταντακόπουλος, Κοπελούζος, Περιστέρης, Γερµανός, Δοµαζάκης, Σαββάκης, Λουφάκης, Χασάπης, Μπρουµίδης, Θέος, Μπάρλος, Μυλωνάς κα) έχουν συναντηθεί αθόρυβα όλη αυτην την περίοδο με στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, με σκοπό την ανακοίνωση της επιθυμίας να “επενδύσουν” στη νέα σελίδα της ελληνικής οικονομίας, όπως σηματοδοτείται από το τελείωμα της επιτροπείας και την επιστροφή στην δικαιη αναπτυξη!

Παραλληλα στους επιχειρηµατικούς κύκλους εκδηλώνεται πλέον ανοιχτά έντονη δυσφορία για τις συνεχείς αναφορές ηγετικών κύκλων της Νέας Δηµοκρατίας στην ανάγκη προκήρυξης πρόωρων εκλογών. Χαρακτηριστική του κλίµατος που επικρατεί, και µε σαφείς αιχµές, είναι η δήλωση ανώτερου κυβερνητικού στελέχους, που είπε: «Δεν νοµίζω ότι έχουµε πια έχθρα µε κανέναν, εκτός από κάποιους επιχειρηµατίες που αρέσκονται στις κόντρες τύπου Ολυµπιακός – Παναθηναϊκός».

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Νέα Σελίδα, φύλλο 14, 10/09/2017
Πηγή: neaselida.gr

Leave a Reply

Top