Είστε εδώ
Home > FAQ news > Παραλήρημα Αυγενάκη, μετά τα φειγ-βολάν έξω από ένα από τα σπίτια Μητσοτάκη στο Λυκαβηττό! “Κυκλοφορούν με καλάζνικοφ (!) στα χέρια, έχουν σχέσεις με το ΣΥΡΙΖΑ (!!!)”

Παραλήρημα Αυγενάκη, μετά τα φειγ-βολάν έξω από ένα από τα σπίτια Μητσοτάκη στο Λυκαβηττό! “Κυκλοφορούν με καλάζνικοφ (!) στα χέρια, έχουν σχέσεις με το ΣΥΡΙΖΑ (!!!)”

Το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του κ. Αυγενάκη, γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ, στον ρ/σ «Αθήνα 9,84»:

Κάθε μέρα που περνά γινόμαστε μάρτυρες της απελπισμένης προσπάθειας της ΝΔ να αλλάξει την πολιτική ατζέντα. Τα άσφαιρα αντιπολιτευτικά της πυρά και ο διχαστικός της λόγος δεν μπορούν να κρύψουν την πολιτική γύμνια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του κ. Μητσοτάκη.

«Ο Ρουβίκωνας όπως φαίνεται τελικά έχει πολύ περισσότερο σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, από ότι φανταζόμαστε τελικά και όπως το διαπιστώνουμε από την επιστολή του κ.Βούτση που απάντησε μόνο στο θέμα του Ρουβίκωνα και όχι σε άλλες που του έστειλε ο Πρόεδρος της ΝΔ για το κοινοβουλευτικό έργο. Αυτές είναι οι ευαισθησίες τους. Ο ίδιος το αποδεικνύει με τις πράξεις του».

Μιλώντας στον Αθήνα 984 και το δημοσιογράφο Γ Κατσιγιαννη, ο Λ Αυγενάκης προέβλεψε ακόμα ότι οι δράσεις του Ρουβίκωνα, όπως αυτή στο καινούργιο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Λυκαβηττού ( περιφερειακός) χθες το απογευμα θα συνεχιστούν. Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Θα έχουμε κι άλλες κινήσεις όπως  τη χθεσινή επίσκεψη στο σπίτι του κ.Μητσοτάκη. Θα κάνουν κι άλλα ακτιβίστικα αλλά δεν τρομάζουμε κιόλας. Να μη νομίζουν ότι θα επιτρέψουμε αυτό το άβατο, αυτό το κρατίδιο, τα Εξάρχεια  μέσα στο λεκανοπέδιο της Αθήνας γιατί κάποιοι έχουν αποφασίσει να κυκλοφορούν με καλάζνικοφ στα χέρια, τότε είναι  βαθιά γελασμένοι. Θα υπάρξει τάξη και θα επικρατήσει ο νόμος. Με τη ΝΔ δεν θα έχουμε κατάληψη κτιρίων, καταστροφές την ασυδοσία επειδή κάποιοι έχουν  βρει πολιτικούς προστάτες».

Πηγή: parapoliika.gr

Leave a Reply

Top