Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ο … ΠΡΩΤΟΣ ΘΕΜΟΣ δεν πλήρωσε τα “προστίματα” και προκαλεί την κυβέρνηση για να … κατηγορήσει τον Τσίπρα ως … “Μαδούρο”

Ο … ΠΡΩΤΟΣ ΘΕΜΟΣ δεν πλήρωσε τα “προστίματα” και προκαλεί την κυβέρνηση για να … κατηγορήσει τον Τσίπρα ως … “Μαδούρο”

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του the faq από τη Δευτέρα, το αυριανό Documento ( κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας από απόψε το βραδυ ) αποκαλύπτει ότι ο Θέμος Αναστασιαδης ΔΕΝ πλήρωσε στις 31 Ιουλίου, που τελέιωσε η προθεσμία που του ειχε δοθεί το πρόστιμο των 5 εκατ ευρώ στην Εφορία! Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της εφημερίδας του Κώστα Βαξεβάνη αναφέρει: Ο τζάμπα μάγκας με τα… μαύρα. Πανικός και παραλήρημα. Δεν πληρώνει το πρόστιμο των 5 εκατομμυρίων ευρώ. Ψάχνουν τα περιουσιακά στοιχεία για κατασχέσεις… Ενδιαφέρον έχει η συνένοχη “σιγή” της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ, των καναλαρχών και των “ανταγωνιστών” (υποτιθεται) εκδοτών, πχ Μαρινάκης, που στις περιπτώσεις άλλων στο παρελθόν ( πχ Καλογρίτσας “βοσκοτόπια” και Σαββίδης ( όταν πήρε ποσοστό του Μεγκα και τον Πήγασο ), ήταν ιδιαίτερα “ευαίσθητοι” με την διακρίβωση της προέλευσης των χρημάτων τους…

Πηγή: koutipandoras.gr

One thought on “Ο … ΠΡΩΤΟΣ ΘΕΜΟΣ δεν πλήρωσε τα “προστίματα” και προκαλεί την κυβέρνηση για να … κατηγορήσει τον Τσίπρα ως … “Μαδούρο”

  1. Με εκνευρίζει αφάνταστα το γεγονός οτι ο τύπος Κυκλοφορεί Ελεύθερος και μας κουνάει και το δάχτυλο

Leave a Reply

Top