Είστε εδώ
Home > FAQ media > O Μάρης (media 24 ) ξεκίνησε να “ψαρεύει” στελέχη από το Mega για το Ε ! Λίστα διευθυντών και bussiness plan στα χέρια του ιδιοκτήτη

O Μάρης (media 24 ) ξεκίνησε να “ψαρεύει” στελέχη από το Mega για το Ε ! Λίστα διευθυντών και bussiness plan στα χέρια του ιδιοκτήτη

Στους παροικούντες τη μιντιακή Ιερουσαλήμ είναι γνωστό ότι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης της 24Media επιθυμεί να αναλάβει και το management του τηλεοπτικού σταθμού «Εψιλον», μαζί με τις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ» και «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» που του ανέθεσε ο ιδιοκτήτης τους Ιβάν Σαββίδης.
Λέγεται μάλιστα ότι ο επιχειρηματίας έχει ήδη εκπονήσει το business plan το οποίο συνοδεύει και με μια λίστα – πρόταση με τα ονόματα των στελεχών που θα μπορούσαν να αναλάβουν τις βασικές διευθυντικές θέσεις στο κανάλι!
Ωστόσο η είδηση δεν είναι ότι ο Δημήτρης Μάρης επιθυμεί να αναλάβει το «Εψιλον»…
Αλλά ότι γνωστός δικηγόρος των Αθηνών που εργάζεται για λογαριασμό του ομογενούς επιχειρηματία – εσχάτως, εμφανίζεται στις εγκαταστάσεις του MEGA και αναζητά στελέχη για το «Εψιλον»!
Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος δικηγόρος ήταν ανάμεσα στην ομάδα των ανθρώπων που εκπροσωπούσε τον Ιβάν Σαββίδη στην τελευταία γενική συνέλευση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ στις 17 Αυγούστου.

Πηγή: enimerosi24.gr

Leave a Reply

Top