Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ο Γιάννης Μοίρας κάνει “ρόμπα” τα στρατευμένα στην “Αγία Οικογένεια…” μήντια, για την διαφορετική αντιμετώπιση σε Κ Μπακογιάννη και Δούρου!

Ο Γιάννης Μοίρας κάνει “ρόμπα” τα στρατευμένα στην “Αγία Οικογένεια…” μήντια, για την διαφορετική αντιμετώπιση σε Κ Μπακογιάννη και Δούρου!

Στη Στερεά είναι ο καιρός που ευθύνεται για τους αποκλεισμούς και είναι ο περιφερειάρχης που δίνει μάχη για τους αποχιονισμους. Στην Αττική είναι ο καιρός, η φύση, ο Θεός, άντε και οι δήμαρχοι που κράτησαν τα πάντα εν τάξει, ενώ η Περιφέρεια και η περιφερειάρχης δεν αναφέρονται μάλλον πουθενά και σχεδόν από κανέναν. Να δούμε αυτό το χάλι αυτής της παράλογης και στρατευμένης στο πλευρό συγκεκριμένων οικογενειών και συμφερόντων μηντιοκρατιας, πόσο θα διαρκέσει. ( ΥΓ: Έλα μου ντε! Μας εκπλήσσει αυτη η διαφορετικη αντιμετώπιση Γιάννη. Πρώτη φορά ( που τους ξανασυμβαίνει ). Το ίδιο ειχε γινει με την φιλοξενία των προσφύγων. 4500 φιλοξενεί σε δομές η Περιφέρεια Αττικής, σε 180 που έβαλε σε “ξενοδοχείο” του ΤΑΙΠΕΔ στις Θερμοπύλες, ο Κωστάκης … έτρεχαν τα κανάλια και οι κάμερες!!!)

Leave a Reply

Top