Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νίκος Παππάς: Τρεις φορές έδωσαν την “μητέρα των μαχών” με στόχο τον Καμμένο και τις τρεις φορές αποδείχτηκε “αδύναμος κρίκος” ο Μητσοτάκης …!

Νίκος Παππάς: Τρεις φορές έδωσαν την “μητέρα των μαχών” με στόχο τον Καμμένο και τις τρεις φορές αποδείχτηκε “αδύναμος κρίκος” ο Μητσοτάκης …!

Για την ανθεκτικότητα της συνεργασίας με τους ΑνΕλλ και την προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πλήξει με διάφορα “τεχνάσματα” εκείνον τον κυβνερνητικό “κρίκο” που … θεωρεί “αδύναμο”, μίλησε μεταξυ άλλων ο υπ ΨΗΠΤΕ και εκ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς στην εφημερίδα Real News, του Νίκου Χατζηνικολάου.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «τρεις φορές η αντιπολίτευση έδωσε τη “μητέρα των μαχών”, παρουσιάζοντας τον Πάνο Καμμένο ως το μεγάλο διαπλεκόμενο και τρεις φορές τα επιχειρήματά της κατέρρευσαν στη Βουλή με “γδούπο”», υπογραμμίζει ότι «η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ με όλες τις δυσκολίες που μπορεί να έχει μια συνεργασία δύο κομμάτων που έχουν διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, έχει λειτουργήσει» και επισημαίνει ότι «αν υπάρχει αδύναμος κρίκος, αυτός είναι μάλλον ο κ. Μητσοτάκης και η στρατηγική της παρένθεσης».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής αναφερόμενος στον νέο φορέα της κεντροαριστεράς τονίζει ότι «το κεντρικό ερώτημα είναι αν ο φορέας αυτός θεωρεί τη συγκυβέρνηση με Σαμαρά επιτυχημένη και αν επιθυμεί να την επαναλάβει υπό τον Μητσοτάκη». «Θα έχουμε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα ή τον Μητσοτάκη; Από αυτά τα ερωτήματα δεν μπορεί να ξεφύγει ο νέος φορέας. Όταν ο νέος φορέας είναι έτοιμος να φέρει και απαντήσεις, εκτός από τσιτάτα, εμείς θα είμαστε εδώ», επισημαίνει και αναφέρει ότι «οι προοδευτικές δυνάμεις, όταν είναι έτοιμες να κάνουμε το βήμα “μπροστά και αριστερά” θα μας βρουν εκεί, να τις περιμένουμε στο τραπέζι του διαλόγου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Top