Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μοιράζει “κουπόνια” του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ, για “δελτία τύπου” η ΑΔΕΔΥ! Η δολοφονία Τεμπονέρα συσχετίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ !!!

Μοιράζει “κουπόνια” του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ, για “δελτία τύπου” η ΑΔΕΔΥ! Η δολοφονία Τεμπονέρα συσχετίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ !!!

Σε δελτίο Τύπου με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα, η πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ «μπλέκει» με προφανείς μικροπολιτικές σκοπιμότητες τη δολοφονία του 1991 με τον… ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας ότι «26 χρόνια μετά οι πολιτικές που οδήγησαν στη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα είναι εδώ» (!)

Το δελτίο τύπου που σχεδόν συσχετίζει τη δολοφονία Τεμπονέρα με τις πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης για την Παιδεία (οι οποίες στο μυαλό κάποιων στην ΑΔΕΔΥ είναι ίδιες με αυτές της ΝΔ το 1991) εκδόθηκε με ψήφους των παρατάξεων που πρόσκεινται σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το δελτίο Τύπου της ΑΔΕΔΥ και η διάρθρωσή του, είναι ενδεικτική νοοτροπιών που εξακολουθούν να υπάρχουν και οδηγούν την ομοσπονδία σε ολοένα μεγαλύτερη ανυποληψία

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top