Είστε εδώ
Home > FAQ media > Αντισυστημική με προοδευτικό και ποιοτικό πρόσημο τα δύο νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν την ΕΡΤ! Ποιοι είναι

Αντισυστημική με προοδευτικό και ποιοτικό πρόσημο τα δύο νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν την ΕΡΤ! Ποιοι είναι

Ο επί σειρά ετών επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΡΤ Βασίλης Κωστόπουλος ως Διευθύνων Σύμβουλος και ο Γιώργος Θαλασσινός, πρώην διευθυντής του Μελωδία τη δεκαετία του 90 και από την αρχική ομάδα παραγωγών και δημοσιογράφων που ξεκίνησαν τον 902 Αριστερά στα FM, ως αν ΔΣ , αναλαμβάνουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αγγέλα Νταρζάνου στην Αυγή, τα ηνία της ΕΡΤ, σε συνεργασία με τον πρόεδρο Διονύση Τσακνή!

Ο Βασίλης Κωστόπουλος αποτελεί εμβληματική προσωπικότητα για την ΕΡΤ. Επί σειρά ετών διετέλεσε νομικός σύμβουλος στην εταιρεία, που σημαίνει ότι γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις. Την περίοδο του «μαύρου» έδωσε και αυτός τον αγώνα για την επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης ως εργαζόμενος στην ΕΡΤ και ως νομικός. Αρνήθηκε να ενταχθεί στη Δ.Τ. και τη ΝΕΡΙΤ, όπως έκαναν πολλά στελέχη της ΕΡΤ. Ο Β. Κωστόπουλος την περίοδο 2005-2009 κυνηγήθηκε από την τότε «αμαρτωλή» διοίκηση Χρ. Παναγόπουλου και έχασε τη θέση του στην ΕΡΤ. Επανήλθε ωστόσο το 2010, έπειτα από δικαστική διαμάχη.

Ο Γιώργος Θαλασσινός έγινε γνωστός ως διευθυντής επί σειρά ετών του ραδιοφωνικού σταθμού Μελωδία, που σφράγισε από τα μέσα της δεκαετίας του ‘90 τα μουσικά και ραδιοφωνικά πράγματα. Νωρίτερα, από κοινού με άλλους δημοσιογράφους και παραγωγούς, βρέθηκε στην ομάδα που ξεκίνησε τον 902 Αριστερά στα FM, από όπου και αποχώρησε με τη διάσπαση του Συνασπισμού. Για μικρό διάστημα διετέλεσε επικεφαλής του ραδιοφώνου Planet. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το επιχειρείν. Υπήρξε ιδιοκτήτης του θρυλικού Φλοράλ στην πλατεία Εξαρχείων, το οποίο όμως έκλεισε πριν από μερικούς μήνες.

Πηγή: avgi.gr

Leave a Reply

Top