Είστε εδώ
Home > FAQ news > Mαξίμου: Το Πρώτο Θέμα και “επίσημα” ως χαλκείο της ΝΔ! Προετοιμάζει την “βρώμικη δουλειά” για τις απολύσεις του Κυριάκου και την ιδιωτικοποίηση της Υγείας !

Mαξίμου: Το Πρώτο Θέμα και “επίσημα” ως χαλκείο της ΝΔ! Προετοιμάζει την “βρώμικη δουλειά” για τις απολύσεις του Κυριάκου και την ιδιωτικοποίηση της Υγείας !

«Η λέξη βούρκος μεταφορικά χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει την ανηθικότητα, τη διαφθορά, το έσχατο σημείο ηθικής κατάπτωσης.

Πολιτικά κόμματα που τροφοδοτούν με ψευδή δημοσιεύματα έντυπα που διαβιούν και τρέφονται από βούρκους είναι καταδικασμένα να εξαφανιστούν στον ίδιο τον βούρκο που αναπαράγουν», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές και σημειώνουν ότι «η τακτική «σου δίνω την «είδηση», την κάνεις Πρώτο Θέμα και στη συνέχεια με ανακοίνωση καταγγέλλω την κυβέρνηση» είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

«Είναι, μάλιστα, τόσο απροκάλυπτη η συνεργασία ΝΔ με Πρώτο Θέμα που το «ρεπορτάζ» υπογράφεται από διαπιστευμένο δημοσιογράφο που καλύπτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από την παραγωγή της ΝΔ, στην κατανάλωση του Πρώτου Θέματος!» προσθέτουν οι ίδιες πηγές και υπογραμμίζουν:

«Για μία ακόμη φορά η εφημερίδα του «κομιστή» λειτουργεί και επισήμως ως γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Εφόσον δεν τολμά ο κ. Μητσοτάκης να πει ανοιχτά στους πολίτες πως ενοχλείται από τις προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, για την ενίσχυση της διαλυμένης από τις πρακτικές της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ δημόσιας Υγείας, τη βρώμικη δουλειά αναλαμβάνει το Πρώτο Θέμα. Φυσικά στο «ρεπορτάζ» ούτε λόγος δεν γίνεται για την ενίσχυση της Υγείας, παρά μόνο για δήθεν «μετακλητούς υπαλλήλους» και «κομματικούς στρατούς«.

Τα επίσημα στοιχεία που θα δημοσιευθούν άμεσα θα απαντούν στα χαλκεία».

ΥΓ: Απορίας άξιον είναι πάντως το timing του “συγκεκριμένου” δημοσιεύματος και ο συγχρονισμός του με την αποκάλυψη του σκανδάλου της Novartis, και της συμμετοχής σε αυτό υπουργών και πρώην Πρωθυπουργών, καθώς και media share εταιρειών! Πραγματικά σπουδαία εκδοτικά “αντανακλαστικά”, από ανθρώπους έμπειρους στο “ρεπορτάζ”.

Πηγή: altsantiri.gr

Leave a Reply

Top