Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μαγεμένη … (vid) “Θα πάρω την Ελλάδα μαζί μου στο Παρίσι” είπε μετά την Αρχαία Αγορά και τα στενά της Πλάκας … Το “δώρο”

Μαγεμένη … (vid) “Θα πάρω την Ελλάδα μαζί μου στο Παρίσι” είπε μετά την Αρχαία Αγορά και τα στενά της Πλάκας … Το “δώρο”

«Είναι μια θεσπέσια επιστροφή στο χώρο της Ιστορίας. Μια στιγμή καθαρής μαγείας»… Πριν αποχωρήσει από τη Αρχαία Αγορά, η Μπριζίτ Τρονιέ, θέλησε να γράψει λίγα λόγια στο βιβλίο των επισκεπτών στη Στοά του Αττάλου.

Όταν αποχώρησε από την Αρχαία Αγορά, πήγε για εναν μικρο ιδιωτικο περίπατο με την συζυγο του ΠτΔ κ Παυλοπούλου, στα στενά της Πλάκας! Η κ Παυλοπούλου της έκανε δώρο ένα περιδέραιο σε σχήμα φύλλων της αγαπημένης της ελιάς …( όπως αποκάλυψε χθες, στην Μπέτυ Μπαζιάνα στο Σταυρος Νιάρχος ) και όταν ρωτήθηκε από δημοσιογραφους για το “δώρο” απάντησε : «Θα πάρω την Ελλάδα μαζί μου στο Παρίσι». «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Η Αθήνα είναι μια πολύ όμορφη πόλη. Είναι μια κοσμοπολίτικη πόλη» είπε η Μπριζίτ Τρονιέ μετά τη βόλτα της στην Πλάκα. Απαντώντας μάλιστα σε σχετική ερώτηση είπε ότι, αυτή είναι η πρώτη φορά της στην Αθήνα και βέβαια και η πρώτη φορά που έρχεται με τον σύζυγό της. «Εκείνος είχε ξανάρθει όταν ήταν πιο νέος», όπως είπε.

Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Top