Είστε εδώ
Home > FAQ news > Όταν το The Lancet λέει την αλήθεια και τα κανάλια δεν ξερουν αγγλικά! Η Ελλάδα πάνω από Γερμανία και ΗΠΑ στην ποιότητα της Υγείας!

Όταν το The Lancet λέει την αλήθεια και τα κανάλια δεν ξερουν αγγλικά! Η Ελλάδα πάνω από Γερμανία και ΗΠΑ στην ποιότητα της Υγείας!

Έτσι καταστρέφουν βρε, ο Πολάκης, ο Τσίπρας και ο Ξανθός, την Υγεία! Η Ελλάδα πλέον βρίσκεται στην 20ή θέση στο νέο παγκόσμιο δείκτη ποιότητας της υγείας, πάνω από τη Γερμανία και τις ΗΠΑ.!!!
Ο νέος αυτός δείκτης αναπτύχθηκε για τις ανάγκες μια διεθνούς μελέτης με επικεφαλής τον καθηγητή Κρίστοφερ Μάρεϊ του Ινστιτούτου Μετρήσεων και Αξιολόγησης της Υγείας του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον στο Σιάτλ, η οποία δημοσιεύθηκε στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό «The Lancet».

Ο δείκτης βαθμολογεί σε κλίμακα 0-100 195 χώρες ανάλογα με την ποιότητα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης τους και του βαθμού στον οποίο έχει ο πληθυσμός έχει πρόσβαση σε αυτήν.

Ουσιαστικά, ο δείκτης αξιολογεί το σύστημα υγείας κάθε χώρας ανάλογα με το βαθμό που οι κάτοικοί της πεθαίνουν με ρυθμό ταχύτερο του αναμενόμενου από αιτίες που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί με την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική παρέμβαση.

Η Ελλάδα, με 87 μονάδες, βρίσκεται στην 20ή θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ακριβώς πάνω από τη Γερμανία (86).

Η Κύπρος βρίσκεται στην 27η θέση (85 μονάδες), οι ΗΠΑ στην 36η (81 μονάδες) και η Τουρκία στην 81η (76). Το 2015 το υψηλότερο «σκορ» εμφάνισε η Ανδόρα (94,6) και ακολουθούσαν κατά σειρά η Ισλανδία (93,6), η Ελβετία (91,8), η Σουηδία (90,5)

Πηγή: omogeneianews.com

4 thoughts on “Όταν το The Lancet λέει την αλήθεια και τα κανάλια δεν ξερουν αγγλικά! Η Ελλάδα πάνω από Γερμανία και ΗΠΑ στην ποιότητα της Υγείας!

  1. Η Αμερική έχει επιλέξει να κάνει τον τομέα της υγείας εξ ολοκλήρου αγορά, βάζοντας τον άνθρωπο σε δεύτερη μοίρα. Το αποτέλεσμα είναι άκρως αναμενόμενο, έχει γίνει ο τομέας της υγείας μια πολύ καλή και ακμάζουσα, κατά πως φαίνεται, αγορά και ο άνθρωπος έχει πέσει σε δεύτερη μοίρα.
    Το ίδιο προτείνουν οι νεοφιλελέδες να κάνουμε και σε όλους τους τομείς. Για να επιβιώσουν οι αγορές. Μαντέψτε σε βάρος ποιων.

    1. Έτσι όπως τα λες είναι και προτείνω για να ξεστραβοθουμαι όλοι να δούμε όλοι την εξαιρετική ταινία κόλαφο για το σύστημα υγείας των ΗΠΑ “JOHN Q” με τον Denzel Washigton

  2. Η έρευνα που δημοσιεύεται στο Lancet αφορά την περίοδο 1990 – 2015. Συνεπώς τα τελευταία δύο έτη δεν περιλαμβάνονται. Μελετήστε προσεκτικότερα πριν βιαστείτε να εξαγάγετε παραπλανητικά συμπεράσματα.
    http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(17)30818-8/fulltext

  3. Πότε δημοσιεύθηκε αυτή η έρευνα και ποια ή ποιες χρονιές αφορούσε; Δεν μας δίνεται και την αυθεντική πηγή να δούμε ποιος ξέρει καλύτερα αγγλικά;;;

Leave a Reply

Top