Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ήρθε η δίωξη Μαρινάκη για την μπάλα και έπαθαν γλαύκ(α)-ωμα στο Βήμα! Τι απαντούν στελέχη της ΝΔ για το δήθεν “δείπνο” με τον Κ Βαξεβάνη!

Ήρθε η δίωξη Μαρινάκη για την μπάλα και έπαθαν γλαύκ(α)-ωμα στο Βήμα! Τι απαντούν στελέχη της ΝΔ για το δήθεν “δείπνο” με τον Κ Βαξεβάνη!

Δείπνο του Κώστα Βαξεβάνη, με δύο δικηγόρους και τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο ανακάλυψε ο Βηματοδότης. Στην πραγματικότητα βέβαια ο Κώστας Βαξεβάνης δεν συνέτρωγε με τον Ρουσόπουλο ή με τον Ευάγγελο Αντώναρο, όπως άλλωστε δήλωσαν και οι ίδιοι. Απλώς βρέθηκαν στο ίδιο εστιατόριο (Cookoovaya) και χαιρετήθηκαν ως συνάδελφοι.

Ο Κώστας Βαξεβάνης βρισκόταν στο εστιατόριο Κουκουβάγια μαζί με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΔΣΑ Θεόδωρο Μαντά και τον δικηγόρο του Γιάννη Μαντζουράνη. Μάλλον λοιπόν η Κουκουβάγια που μίλησε στον Βηματοδότη δεν ήταν και πολύ… ανοιχτομάτα. Ή απλώς ήθελε να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τα fake news.

Φαίνεται πάντως ότι το εσωκομματικό μενού της ΝΔ εκτός εστιατορίων, είναι όντως πλούσιο εξ ου και όσοι μυγιάστηκαν είχαν προφανώς τη μύγα.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος έγραψε πάντως σχετικά στο Facebook:

«Οσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι το καλό φαγητό μ΄αρέσει.

Κι όσοι δεν με ξέρουν το…βλεπουν!

Τίποτε περίεργο συνεπώς στο ότι πριν δυο τρείς μέρες έτρωγα με τον φίλο μου (απο τη δημοσιογραφία και κατόπιν απο την πολιτικη) Θεοδωρο Ρουσσόπουλο κι έναν άλλο κοινό μας φίλο στο πολύ καλό εστιατόριο Cookoovaya.

Περίεργο ( αν όχι κωμικό! ) είναι ότι ο “Βηματοδότης” μας “ενωσε” με άλλη παρέα που καθόταν δυο τρία τραπέζια πιο πέρα κι απαρτιζόταν από δυό γνωστούς δικηγόρους κι έναν δημοσιογράφο.

Κάποιοι — λίγοι πιστεύω — στην ελληνική δημοσιοιγραφία έχουν ροπή στη συνωμοσιολογία και στους πιπεράτους επιθετικούς χαρακτηρισμούς. Ειδικά όταν δεν έχουν πραγματικές ειδήσεις.

Χαλαρώστε παιδιά!

Αλλωστε το καλό φαγητό το απολαμβάνεις χωρις να τρέχει το μυαλό σου αλλού. Πιστέψτε με ξέρω τι λέω!

ΥΓ. Αν θυμάμαι καλά, μια είδηση την διασταυρώνεις παντα επικοινωνώντας με τους φερόμενους πρωταγωνιστές της. Θα μου πειτε…ψιλά γραμματα!»


Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος δήλωσε:

«Η πληροφορία που δημοσιεύθηκε στον ηλεκτρονικό “Βηματοδότη” (8 Νοεμβρίου 2017) ότι συνέτρωγα στο ίδιο τραπέζι με τους δικηγόρους Ματζουράνη και Μαντά καθώς και τον δημοσιογράφο Βαξεβάνη είναι παντελώς κατασκευασμένη από τον συντάκτη του δημοσιεύματος. Είναι ο ίδιος συντάκτης στον οποίον στις 22 Δεκεμβρίου 2015 απέστειλα εξώδικο για ένα ακόμη ψευδές δημοσίευμα στο οποίο είχε εμπλέξει το όνομά μου. Αντίστοιχο ψευδές δημοσίευμα για δήθεν συνάντηση μου με υπουργό της σημερινής κυβέρνησης δημοσίευσε ο Βηματοδότης και στις 30 Μαρτίου του 2015. Δεν θα επεκταθώ σε άλλα παλαιότερα δημοσιεύματα, ωστόσο συνιστώ στον συντάκτη να επισκεφθεί τον πρώτο μου εξάδελφο Γιώργο Ρουσόπουλο, έναν εξαιρετικό χειρουργό οφθαλμίατρο, ο οποίος θα τον περιθάλψει δωρεάν. Σημειώνω ότι ήδη από χθες, απέστειλα στον διευθυντή του Βήματος ηλεκτρονική επιστολή διάψευσης».

Από το koutipandoras.gr

One thought on “Ήρθε η δίωξη Μαρινάκη για την μπάλα και έπαθαν γλαύκ(α)-ωμα στο Βήμα! Τι απαντούν στελέχη της ΝΔ για το δήθεν “δείπνο” με τον Κ Βαξεβάνη!

Leave a Reply

Top