Είστε εδώ
Home > FAQ media > Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ σηκώνουν το γάντι και απαντάνε: Ποιοι ζούσαν οικογενειακά από την ΕΡΤ και πληρώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρω επί Παναγόπουλου;

Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ σηκώνουν το γάντι και απαντάνε: Ποιοι ζούσαν οικογενειακά από την ΕΡΤ και πληρώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρω επί Παναγόπουλου;

Τις τελευταίες ημέρες ζούμε άλλη μια κορύφωση της συνεχούς επίθεσης στην ΕΡΤ και στους εργαζόμενούς της, με αφορμή αυτή τη φορά το μνημείο «Μνήμες & Χρέος» του αγώνα των εργαζομένων και της κοινωνίας, ενάντια στο «μαύρο».Στήθηκαν τηλεοπτικές εκπομπές, που προσπάθησαν να μας γελοιοποιήσουν, γραφίδες που κατασυκοφάντησαν, sites που λοιδόρησαν και όλοι αυτοί, οι ίδιοι, γελοιοποιούνται από τα ψεύδη τους και το μένος εναντίον μας κι εναντίον ενός αγώνα που αγκάλιασε η κοινωνία και που γνωρίζει την αλήθεια.

Πέρα από τους γνωστούς πολιτικούς, τους γραφικούς, τους γελωτοποιούς, υπάρχουν και άλλοι, σοβαροφανείς, που υπηρετούν τη δημοσιογραφία της λάσπης και είναι επαγγελματίες στη συκοφαντία, ζηλωτές των πρακτικών Μουρούτη ή και συνεργάτες του.

Τι να πούμε π.χ. για τον κ. Κ. Ζούλα κι αυτά που γράφει ; όταν ξεχνά ότι σαν μέλος των αρίστων ! της οικογενειακής δημοσιογραφίας, ψεύδεται και συκοφαντεί, αποκρύπτοντας τις πραγματικές αλήθειες που όλοι γνωρίζουμε πως η οικογένεια Ζούλα … στη ζούλα (;) έχει εισπράξει από την ΕΡΤ πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ! επί κυβέρνησης Ν.Δ., ειδικά την εποχή Παναγόπουλου, που είναι κατηγορούμενος στο Κακουργιοδικείο για κατασπατάληση και διασπάθιση του δημόσιου χρήματος.

Η οικογένεια Ζούλα, αδέλφια, παιδιά, πέρασαν από την ΕΡΤ την περίοδο της ρεμούλας, της ρουσφετολογίας, της αδιαφάνειας κλπ και σήμερα καθυβρίζουν τους εργαζόμενους και διασύρουν την ίδια, δίνοντας μάλιστα και συμβουλές που οι ίδιοι δεν εφάρμοζαν όταν «αξιοκρατικά» όλοι τους προσέφεραν τις «υπηρεσίες» τους από διάφορα πόστα, με ειδικά μισθολόγια, πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ ή και εκατοντάδων ανά έτος. Ο κ. Ζούλας προσπαθεί να ξεχωρίζει λεκτικά απ’ όλους τους άλλους, αλλά δυστυχώς ακολουθεί την ίδια τακτική απαξίωσης της ΕΡΤ, για τον ίδιο σκοπό.

Πιστεύει αλήθεια ότι ξεχνάμε το παρελθόν και τη στήριξη της οικογένειας στις αποφάσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων και τις υπηρεσίες στο «μαύρο» ;

Οι ηττημένοι ιδεολογικά, πολιτικά και ηθικά, δεν θέλουν να παραδεχτούν την ολοκληρωτική ήττα τους και το άνοιγμα της ΕΡΤ. Σα λυσσασμένα σκυλιά θέλουν να την κατασπαράξουν, αφού δεν είναι πλέον φέουδό τους και χρησιμοποιούν γι’ αυτό όλους τους τρόπους, με χυδαία ψέματα και εξόφθαλμες διαστρεβλώσεις, βρίσκοντας πρόθυμους για να το κάνουν.

Είναι οι ίδιοι που χειροκροτούσαν τον Σαμαρά όταν στο συνέδριο της Ν.Δ. τον Ιούνιο του 2013, μετά το «μαύρο», έλεγε «Στην ΕΡΤ διέπραξαν σφάλματα και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που διόριζε, αλλά γιατί μ’ αρέσει να τα λέω ξώπορτα και οι δύο διόριζαν κυρίως ανθρώπους της αριστεράς.

Εμείς λοιπόν είπαμε τέρμα σ’ αυτά» !

Leave a Reply

Top