Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Χωρίς έγγραφα!!! Οι επεισοδιακές διακοπές του Μιχάλη Σάλλα με το κότερό του στην Τήνο! Με ποιους γνωστούς δημοσιογράφους ήταν παρέα …

Χωρίς έγγραφα!!! Οι επεισοδιακές διακοπές του Μιχάλη Σάλλα με το κότερό του στην Τήνο! Με ποιους γνωστούς δημοσιογράφους ήταν παρέα …

Μετά από έλεγχο της τροχαίας το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τραπεζίτης βρέθηκε χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα!

Συγκεκριμένα, το πρώην «κεφάλι» της Τράπεζας Πειραιώς κατά του οποίου, όπως αποκάλυψε το Documento, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακούργημα, βρέθηκε στην Τήλο με τη θαλαμηγό του για τις καλοκαιρινές του διακοπές του.

Ο κ. Σάλλας έφτασε στο νησί την Πέμπτη και όπως συνηθίζει να κάνει, ζήτησε να του φέρουν ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για να κάνει τις μετακινήσεις του άνετα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο, έπειτα από έλεγχο που έκανε η αστυνομία του νησιού, φέρεται να εντοπίστηκε να μην διαθέτει όλα τα νόμιμα έγγραφα.

Όπως είναι λογικό, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση με τον πρώην τραπεζίτη να φέρεται να λέει στους αστυνομικούς που του έκαναν τον έλεγχο: «Από τόσα αυτοκίνητα, εμένα πιάσατε;».

Τον Σάλλα, όπως θα περίμενε κανείς αφού μας έχει συνηθίσει, παρηγόρησε παρέα δημοσιογράφων. Αυτή τη φορά, στο πλευρά του σε ρόλο παρηγορητή βρέθηκαν οι γνωστοί δημοσιογράφοι, Χριστίνα Κοραή και Γιώργος Κουβαράς.

Πηγή: koutipandoras.gr

Leave a Reply