Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > «Η Αττική επιχειρεί» – Σήμερα η ημερίδα της Περιφέρειας Αττικής για την Επιχειρηματικότητα

«Η Αττική επιχειρεί» – Σήμερα η ημερίδα της Περιφέρειας Αττικής για την Επιχειρηματικότητα

Ημερίδα στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το Πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα: Κοινωνία – Ανάπτυξη – Καινοτομία» διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής, την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 09:30, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Την έναρξη των εργασιών θα κάνει η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρέτσου και ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου. Θα ακολουθήσουν οι εργασίες της ημερίδας σε τρεις ενότητες:

• «Εξωστρέφεια, Χρηματοδότηση, Καινοτομία», με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Δρόση – Προϊστάμενο Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΠΕΠ Αττικής και τη συμμετοχή φορέων επιχειρηματικότητας, όπως ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η ΕΣΕΕ, το Enterprise Greece και στελεχών της Περιφέρειας.

• «Έξυπνη Εξειδίκευση και Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα», στην οποία συμμετέχουν με εκπροσώπους το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης – Ε.Ι.Ε. και οι θεσμοί της Γαλάζιας Οικονομίας.

• «Στηρίζουμε τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα και τις Καλές Πρακτικές», με συντονίστρια την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και τη συμμετοχή ομιλητών με εμπειρία στο πεδίο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Σημειώνεται ότι η διαβούλευση για το πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα: Κοινωνία – Ανάπτυξη – Καινοτομία» έχει ήδη ξεκινήσει και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Περιφέρειας www.attica-forum.gr, όπου φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες μπορούν να καταθέτουν τη γνώμη τους, τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους.

Το Πρόγραμμα της Ημερίδας μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top