Είστε εδώ
Home > FAQ media > Η αθόρυβη ανατροπή στα δελτία του Σαββατοκύριακου! Live News Weekend στο Epsilon … Το αουτσάιντερ που κάνει ήδη τη … διαφορά!

Η αθόρυβη ανατροπή στα δελτία του Σαββατοκύριακου! Live News Weekend στο Epsilon … Το αουτσάιντερ που κάνει ήδη τη … διαφορά!

Με χθεσινό μέσο όρο 7% και μάλιστα μεταξύ 8 και 8.15, απέναντι σε ΑΝΤ1, Star και Σκάι, να φτάνει το 8,3%, το πλήρες πολιτικό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου Live News Weekend, που παρουσιάζει η Αμαλία Κάτζου, κάνει τη διαφορά, στα ενημερωτικά τηλεοπτικά πράγματα, του Σαββατοκύριακου! Μια διαφορά που χτίστηκε σιγά-σιγά από το μηδέν και πολές φορές σε αντίξοες, επαγγελματικές αλλά και τεχνικές, συνθήκες, από μια σφικτά δεμένη και αποφασισμένη να αντέξει στην πίεση, ομάδα που δεν … “μάσησε” από τα βαριά χαρτιά και τα “λαμπερά ονόματα” του ανταγωνισμού!

Ένα τιμ από 8 άνθρωπους, καταξιωμένους ο καθένας στον τομέα του, που ασχολούνται με το Live News Weekend, καλύπτοντας πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό ρεπορτάζ, με μπόλικη πολιτική συζήτηση με πολιτικούς και δημοσιογράφους, αλλά και οτι άλλο σημαντικό τρέχει στην Ελλαδα και τον κόσμο, το πιο … ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ , είναι που καταφερε – αθόρυβα- χωρίς ντόρο και υπερπροβολή με στημένα δημοσιεύματα και “πικαντικα” ρεπορτάζ, να κοιτάζει πλέον κατάματα τον ανταγωνισμό και μάλιστα σε ένα κανάλι που δεν είναι ειδησεογραφικό και κυρίως το Σαββατοκύριακο που έχει άλλου είδους κοινό (Ε).

Κατάφερε να χτίσει το δικό του κοινό, με χαμηλό μπάτζετ, λίγα μέσα και χωρίς υπερβολές, σε μια εποχή που όλος ο ανταγωνισμός, κάνει τα … “πάντα” για να βρει κοινό! Εν ολίγοις, το Live News Weekend με την Αμαλία Κάτζου, απέδειξε ότι και στην ενημέρωση, καμιά φορά “την ιστορία την γράφουν οι παρέες”! Αρκεί να είναι καλές…

ΥΓ: Να το πούμε “χύμα” και σταράτα! Η Αμαλία σηκώνει μόνη της τον “σταυρό” της σωστής ενημέρωσης, απέναντι σε όλη την χειραγωγούμενη, κατευθυνόμενη, και κατασκευασμένη “παραπληροφόρηση” που “προσφέρουν” αφειδώς, τα συστημικά δελτία των … “ματιασμένων” … δημοσιογράφων!

One thought on “Η αθόρυβη ανατροπή στα δελτία του Σαββατοκύριακου! Live News Weekend στο Epsilon … Το αουτσάιντερ που κάνει ήδη τη … διαφορά!

  1. ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ Ο ΙΒΑΝ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕ ΧΟΝΤΡΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ

Leave a Reply

Top