Είστε εδώ
Home > FAQ news > Φλαμπουράρης: Η τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ είναι αμιγώς πολιτική – Μπαίνει στη “φωλιά” των φαύλων

Φλαμπουράρης: Η τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ είναι αμιγώς πολιτική – Μπαίνει στη “φωλιά” των φαύλων

Δικαίωσε απόλυτα με τις σημερινές του δηλώσεις ο Αλέκος Φλαμπουράρης την εκτίμηση του thefaq.gr που έλεγε από την πρώτη στιγμή ότι η επιλογή του Στέλιου Παππά έγινε με καθαρά πολιτικά κριτήρια και έχει πολιτικό πρόσημο αφού αναμένεται να λειτουργήσει σαν “Εξεταστική” για τα θέματα του ΟΑΣΘ.

Όπως αναφέρει «η επιλογή του Στέλιου Παππά για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ είναι αμιγώς πολιτική. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που διαθέτει την ανάλογη τεχνογνωσία και εμπειρία ούτως ώστε να τοποθετηθεί σε μια τέτοια θέση».

«Έχοντας ασκήσει το επάγγελμα του οικονομολόγου για περισσότερα από 30 χρόνια και έχοντας διατελέσει κατά το παρελθόν πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια επιλογή μάχης, ενός αγωνιστή της Αριστεράς που για πάνω από 55 χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως στα κινήματα και παλεύει για μια καλύτερη κοινωνία. Ένας τέτοιος άνθρωπος χρειάζεται να μπει στην “φωλιά” των φαύλων. Είναι προφανές ότι οι επιθέσεις που ήδη δέχεται, οφείλονται στο γεγονός ότι αρχίσει να… χαλάει σε κάποιους τη σούπα. Ο Στέλιος Παππάς έχει σταθεί όρθιος στους αγώνες, στις εξορίες και στη ζωή. Προφανώς και δεν θα τον πτοήσουν τώρα οι αήθεις επιθέσεις», καταλήγει ο κ. Φλαμπουράρης.

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top