Είστε εδώ
Home > FAQ media > Φεύγει; Έντονη φημολογία για αποχώρηση Ταγματάρχη!

Φεύγει; Έντονη φημολογία για αποχώρηση Ταγματάρχη!

Ο “κόμπος στο χτένι” φαίνεται πως έφτασε στην ΕΡΤ καθώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newspost.gr τις τελευταίες ώρες στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου επικρατεί έντονη φημολογία για παραίτηση του Λάμπη Ταγματάρχη.

Aνάλογες πληροφορίες, κυκλοφόρησαν απο χθες αργα το απογευμα και στο πλαίσιο των εκλογων της ΕΣΗΕΑ και στα δημοσιογραφικά γραφεία. Ο ιδιος πάντως , σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αντιδρά στις πληροφορίες, ενώ κύκλοι επιμένουν ότι  ” απολαμβάνει της εμπιστοσύνης  πολιτικών αρχηγών αλλά και κυβερνητικών και κομματικών στελέχων …”!!!

Με δεδομένο βέβαια ότι η συμβίωση του Λαμπη Ταγματαρχη με την ΕΡΤ υπηρξε “προβληματική” από την πρώτη ημερα της τοποθετησής του, και έχοντας ηδη στο “βιογραφικό” της τελευταιας θητείας του στην Αγ Παρασκευή , πολλές κόντρες , την απομακρυνση Καπάκου, αλλά και πολλές “κρίσεις”, θα ειχε ενδιαφέρον,  αν όντως υπάρχουν ακόμα και “ποια” … στελέχη της κυβέρνησης που όντως συνεχίζουν να τον στηρίζουν ( για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, το καταλαβαινουμε παρά τις ανα εποχές “κόντρες” )! Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας newspost, ο ίδιος Λάμπης Ταγματάρχης είχε δηλώσει πως θα παραμείνει στην ΕΡΤ για δυο χρόνια, τα οποία συμπληρώνονται σε τρεις ημέρες.

Υπενθυμιζεται ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν έλειψαν οι συγκρούσεις του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ με διευθυντές τμημάτων και παρουσιάστριες. Ολοι θυμούνται την άγρια κόντρα που ξέσπασε το φθινόπωρο μεταξύ του Λάμπη Ταγματάρχη και του τότε γενικού διευθυντή ενημέρωσης Σταύρου Καπάκου, με τον τελευταίο να στηλιτεύει και να επικρίνει έντονα συμπεριφορές του διευθύνοντος συμβούλου σχετικά με τις επιλογές προσώπων και το σχεδιασμών ενημερωτικών εκπομπών.

Πηγή: newspost.gr

One thought on “Φεύγει; Έντονη φημολογία για αποχώρηση Ταγματάρχη!

Leave a Reply

Top